Riječka modna poslastica CITY 45 20 koja se održala u predivnom ambijentu Trsatske gradine oduševila je posjetitelje. Pozitivne reakcije svakodno stižu za sve prekrasne kolekcije i dizajnere koji su svoj rad predstavili na ovoj modnoj manifestaciji, ali i za jedan riječki butik, Cro Design Studio, vlasnice Marize Butorac.

Butik Cro Design Studio je vrlo popularan među svim Riječankama dobrog stila, a hrvatska proizvodnja, kvaliteta i dizajn te najvažnije od svega, odličan tim koji voli svoj posao su recept dobrog uspjeha, jer ovaj butik uveseljava Riječanke već dugih 13 godina. Cro Design Studio je poznat po svojoj odjeći od isključivo hrvatskih dizajnera u kojima će se sve žene osjećati posebno i elegantno, a pritom će i izraziti svoju osobnost. Upravo zbog toga na reviji CITY 45 20, Cro Design Studio predstavio je svoju odjeću sa stvarnim ženama jer su upravo stvarne žene najčešće gošće, žene koje su majke, domaćice, poduzetnice, učenice, sve žene koje su ljubiteljice dobrog stila. Odjeću koju su same izabrale savršeno su nosile na modnoj pisti, jer kada se žena u nečemu osjeća ugodno nema toga što ne bi mogla napraviti.

Cro Design Studio možete posjetiti u Rijeci na adresi Ul. Šime Ljubića 12, te na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.


Zahvala Giordanu Cellichu i Josipu Čekadi na predivnim fotografijama!

Foto: Josip Čekada/ Giordano Cellich

Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE