skip to Main Content
MENU
Na kavi s… Saša Anić

Na kavi s… Saša Anić

Sretni smo što vam možemo predstaviti Sašu Anić, zanimljivu, poduzetnu, inspirativnu majku dvije djevojčice (Nia 3 godine, Leni 6 godina) koja inače nije sklona javnim pojavljivanjima no samo za čitatelje Stiluete otkrila je više o sebi… Iako se razgovor dvije majke najviše bazirao na – pogađate – djeci, nekako smo se uspijevale povremeno prebaciti i na druge životne teme iako nam je taj dio o odrastanju naših djevojčica, njihovom iskazivanju ljubavi, najljepšim obiteljskim trenucima bio daleko najdraži… Predivan jesenki dan iskoristile smo za razgovor uz osvježavajući smoothie na lijepoj terasi ugostiteljskog objekta Olimp u sklopu nove sportske dvorane u Opatiji. I dok su mnogi marljivo išli vježbati u odličnu teretanu u našoj neposrednoj blizini, mi smo tipično ženski sjele i ćakulale…

IMG_8473_Snapseed

S: Zaposlena si majka i uvijek izgledaš odlično, imaš li dovoljno vremena za sebe i koji su ti omiljeni trenuci posvećeni samo sebi?

Uz dvije djevojčice te sve njihove obaveze i posao sigurno nije lako pronaći vremena za sebe pogotovo što su mi najljepši trenuci upravo oni provedeni sa svojim najdražima. Ipak, zahvaljujući podršci majke, zaručnika, uspijemo se svi dobro uskladiti i pronađem vremena jednom mjesečno za te sitne ženke rituale poput manikure i pedikure.

S: Nismo mogli ne zapaziti odličan stil, kako bi ga ti opisala i u čemu se najbolje osjećaš?

Ajoj, ovo nije lako pitanje, odijevam se po osjećaju tako ćete me tjedan dana neprestano moći gledati u štiklama, a zatim idući u trenerci i omiljenim Nike Air tenisicama. Nema pravila, kao i većina žena, sve ide po nekoj intuiciji, po raspoloženju, prema obavezama koje su taj dan ispred mene.

sasaanic67sasaanic5

S: U zdravom tijelu zdrav duh – vjerujemo da ti ova uzrečica nije strana, koliko ti je vježbanje i briga o tijelu bitna?

Već od malih nogu stalno sam nešto trenirala i to je već odličan start u zdravi život i brigu o tijelu, istu naviku pokušavam usaditi i u svoje kćeri koje također već pomalo usmjeravam prema sportu.

Svako jutro, evo baš kao i sad dok razgovoramo 🙂 pripremam si jedan zdravi smoothie da me vodi u dan, što se vježbanja tiče sve zavisi o obavezama, nekad sam vrlo aktivna i redovna, a onda dođe period kad me teretana ne vidi i po dva tjedna. Trudim se raznoliko i zdravo hraniti no to ne znači da si tu i tamo ipak ne priuštim nešto ne baš toliko zdravo, za svoj gušt 🙂

S: Otkrij nam i neke svoje beauty rituale…

Kao što sam već navela jednom mjesečno to su manikira i pedikura u Jenisej salonu u Opatiji.

Što se make up-a tiče vodim se onom „Manje je više“ i ljeti zbilja minimaliziram dekorativnu kozmetiku, koristim samo bronzer i rumenilo, dok preko zime postoje proizvodi kojima sam vjerna no ne volim pretjerivanja u make up-u.

sasaanicsasaanic3

S:Kojim proizvodima dekorativne kozmetike si već dugo vjerna i uvijek će se pronaći u tvojoj kozmetičkoj torbici?

Od preparativne kozmetike svakako moram istaknuti L’erboraio proizvode koje obožavam ljeti, a što se tiče njege lica našla sam savršene proizvode po svojoj mjeri, to je La Roche Posay, zbilja su mi odični. Moja mala tajna su i Senilab Cerin kapsule koje mojoj koži odgovaraju i odličan su saveznik u postizanju lijepog i zdravog izgleda. Od dekorativne kozmetike u mojoj ćete kozmetičkoj torbici pronaći doista svašta – od MACovih proizvoda koje obožavam do Flormar ruževa, nema pravila, cijena ne zanči nužno i kvalitetu. Volim probati i znatiželjna sam jako kad je kozmetika u pitanju…

S: Koji su ti omiljeni svakodnevni trenuci?

Ovo je lako pitanje – naravno oni obiteljski 🙂 Trudimo se svo slobodno vrijeme provoditi zajedno, u šetnjama, ako imamo priliku i svi skupa otputovati negdje kao recimo ovoga ljeta do Dalmacije. Ništa ljepše od toga!

sasaanic4

sasaanic2

S: Ovo rijetko pitamo, ali baš nas zanima, gdje se vidiš za nekih recimo pet godina? 🙂

Još kao maloj djevojčici u školi bilo mi je teško odgovorit na pitanje šta ćemo raditi? Svi su htjeli biti doktori, policajci, pjevačice…. A ja nisam imala odgovora. Završila sam hotelijerski fakultet i život me odveo u totalno drugom smjeru i sretna sam…. Živim dan po dan i uživam u sadašnjem trenutku bez obzira što mi život priredi sve ću dočekati s osmijehom na licu.

S: Za kraj, otkrij nam neki citat ili stih koji te uvijek motivira i pokreće..

Ima jedan citat koji jako volim – „Uspjeh nije kad imamo sve ono što želimo već kad cijenimo ono što imamo“…

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top