ZTC

Većina ljudi obožava ljeto i uživanje na plaži, ali potrebno je i štiti se od sunca, već znamo da kožu štitimo kremama sa zaštitnim faktorom, međutim što je s kosom? I ona zaslužuje adekvatnu zaštitu. Slamnati šeširi ne samo da su lijepi, već su i vrlo praktični i neophodni za ljeto. Ovaj modni dodatak štiti će vaše lice i kosu od UV zračenja, a pritom ćete izgledati savršeno.

Proljeće i ljeto donose jednostavnost i prozračnost u naš stil, ali istovremeno vlada raznolikost boja i uzoraka. Šeširi su savršen modni dodatak, a možete ih kombinirati uz ležerne kombinacije za odlazak na plažu ili one elegantne za večernji izlazak. Raznolika ponuda šešira omogućit će vam da ih kombinirate kako god vi poželite.

Šešire ove godine krase pomponi, vrpce i natpisi, a mi smo vam izdvojili neke od nama dragih i unikatnih šešira s potpisom domaćeg dizajna – My mon mon.

My mon mon je hrvatski brend koji se osim izarde šešira bavi i izradom nakita. Dina i Ela – dvije urbane djevojke i najbolje prijateljice osnovale su My mon mon 2017. godine. Njihov stil je vrlo jednostavan i ležeran, ali opet vrlo elegantan te će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju. Šeširi dolaze u raznim oblicima i bojama, međutim možete odabrati model i dodatke po želji te sami personalizirati svoj šešir. Za sada njihov asortiman možete pronaći u Zagrebu u Kavalir shopu (Radićeva 3) i u concept store-u Muroskva u novoj marini Novog Vinodolskog, a možete ih  kontaktirati putem Facebook stranice i Instagram profila.


 
Foto: My mon mon
Pripremila: Ines Cunjak
 
 

Vaši komentari