ZTC

Obožavate pompone? Rado nosite domaći dizajn? Danas imamo pravu modnu poslasticu za vas. Mlad i perspektivan brend My Mon Mon, nedavno je predstavio liniju modnih dodataka s pomponima u glavnoj ulozi. Njihova ste inspiracija VI, stoga je svaka kreacija personalizirana prema željama klijentica. Zvuči divno, a izgleda još bolje! 

Drage cure, za početak otkrijte nam nešto više o sebi? Tko se krije iza breda My Mon Mon?

Ola! Mi nismo tajna, ali nismo ni eksponiranost. Spontanost je karakteristika koja opisuje naš tandem. Ono što volimo, to smo mi. 

Kako se započela vaša kreativna priča? Kada ste krenule s izradom modnih dodataka?

Naša kreativa priča duga je i proseže se kroz različite sfere kreativnih zanimanja koje su nas dotakle još za vrijeme školovanja, usmjerile nas na fakultete takvog tipa i jednostavno odredile našu putanju k samoostvarenju. Grafičko oblikovanje i dizajn omogučilo nam je razumijevanje estetskih načela u 2Du, no ubrzo smo stečena znanja počeli aplicirati pri izradi nakita.

My mon mon došao je spontano, to je naš instant hit! Počeli smo koristiti materijale koji nam sami po sebi sugeriraju niže i široj masi prihvatljive cijene.

Glavna zvijezda vašeg nakita su pomponi. Otkrijte nam nešto više, zašto baš pomponi?:)

Pomponi svoju publiku imaju od samog svog postanka, no sad je na njima naglasak u modnoj industriji. Jednostavno smo prepoznali trenutak i poželjeli upravo njih integrirati u svakodnevnicu, no pritom lišiti ih konotacije infantilnog te ih prezentirati u vizualnom skladu na ukrasnim predmetima.

Gdje pronalazite inspiraciju za svoje radove?

Želja za stvaranjem i uspjehom ustvari pronalazi inspiraciju. Inspiracija je u očima promatrača! Hehe U ovom slučaju željeli smo diferencirati modne proizvode od drugih na tržištu te nam je kombinacija ležernosti i glamura poslužila kao inspiracija.

Što sve nudite u svojoj ponudi? Možemo li izabrati i personalizirani nakit?

Prije svega trebamo naglasiti da je naš nakit personaliziran, znači da naši potencijalni klijenti mogu naručiti komad prema svojim željama. To se odnosi na veličine, boje, kombinaciju poludragog kamjenja, boje ohridskih bisera i Swarowski staklenih perla, koralja i drugih materijala prema kojima se kreiraju okvirno predložene cijene.

Naša ponuda raste iz tjedna u tjedan, a za sada u njoj možete pronaći: naušnice ringove, narukvice dva tipa, ogrlice s jednom ili više niski, privjeske za ključeve i/ili torbe, dvije veičine novčanika s ušivenim perlicama i privjeskom, češljiče/ukosnice, šešire i cekere. Naravno, glavni gradivni element su upravo ponponi.

Kako biste komentirale domaću kreativnu scenu? Novi brendovi neprestano nastaju, konkurencija je velika… Ima li po vašem mišljenju prostora za uspijeh i što on za vas predstavlja?

Za uspjeh uvijek ima prostora, treba na konkurenciju gledati pozitvno. Ako postoji konkurencija kao u određenoj sferi, znači da tržište cvate. Potrebno je uvažiti ju i složiti je u glavama kao faktor koji stvara motivaciju te pritom imati moralno i etično načelo te proizvode konkurencije ne koristiti kao inspiraciju (lijepo rečeno;) već se diferencirati na tržištu i eventualno ostvariti suradnju s nekima.

Ako vjerujete u svoje ideje u proizvode, tržište nije tijesno…

Kakve planove imate za budućnost? Otkrijte nam neke snove, planove… 

Možemo vam samo reći da imamo velike planove za budućnost, radimo puno i s veseljem. Klijenti su nam na prvom mjestu i voljeli bismo im ponuditi upravo ono što bi zadovoljilo njihove želje i potrebe. Na jesen izlazimo s novim modelima, novim materijalima pa čak i novim proizvodima. Sigurni smo da će naše klijentice biti jednako oduševljene.

Za kraj, postoji li neka misao ili citat koji vas motiviraju, inspiriraju u životu?

Ma ne postoji, slova si za svaku situaciju možeš posložit da te „inspiriraju“. Bitno je ono što nosimo u glavama, radimo sebi i drugima.

INSTAGRAM

FACEBOOK

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: My Mon Mon