ZTC

Šestu godinu zaredom održao se jedinstveni morski event Morski pas 2017 na psećoj plaži Brajdica u Rijeci. Udruga za zaštitu životinja „Traži se prijatelj“ i profesionalni freelance fotograf Petar Fabijan ponovo su udružili snage i nastavljaju već tradicionalni podvodni «photo session» koji osim jedinstvenog spajanja ljubavi prema moru i ljubimcima, u cijelu priču uspješno unosi i humanitarnu notu za pomoć napuštenim životinjama iz Rijeke i okolice. Koliko je akcija uspješna govori njeno kontinuirano održavanje već šestu godinu kroz konstantno povećanje sudionika svake godine.

Idejni začetnik ovog hvalevrijednog projekta je riječki fotograf Petar Fabijan. Svoj talent i strast prema fotografiji pokazao je na više izložaba kao i kroz mnoge svoje projekte i radove.

Ljubav prema psima i moru, te  podvodnoj fotografiji, uspješno je uklopio u ovaj već tradicionalni i Riječanima nezaobilazni event.

Suradnja s Udrugom za zaštitu životinja „Traži se prijatelj“ uspješno traje već šestu godinu zaredom, kao i sam rad Udruge koja je sa svojim radom započela 2011. godine. Kroz sve te godine neprekidno se bavi zbrinjavanjem, udomljavanjem, rehabilitacijom i liječenjem napuštenih životinja iz Rijeke i okolice. Čini to kroz niz ovakvih i sličnih akcija koje za svrhu imaju ne samo prikupljanje donacija potrebnih za realizaciju svojih aktivnosti, već i edukaciju i senzibiliziranje javnosti po pitanju napuštenih životinja.

Brojni Riječani prepoznali su ovo događanje i ove godine i dali podršku plemenitoj inicijativi koja donosi prekrasne i zabavne trenutke s jedne strane i dobrobit životinjama Udruge s druge, savršena kombinacija!

FOTOGRAFIJE: PETAR FABIJAN PHOTOGRAPHY

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE