ZTC

Danas kratko i slatko, imam jednu modnu preporuku za sve vas. Nisu cipele, nije torba, nije čak ni haljina. Sva neka fina izdanja vrlo se brzo nađu na društvenim mrežama, naravno uvijek se tu radi o lijepim prilikama koje pružaju mogućnost da iz majčinske odore što znači nekog kućnog izdanja uskočim u nešto fino. I raduju me takve prilike, no većina vremena ipak je vrlo casual. Dan počinje šetnjom do škole s mojom prvašicom, onda šetnja psa i onda mališan u vrtić, ne nužno tim redom. Tokom večeri padne još jedna šetnja, a između bude svega i svačega. No, kad nisam u finim ili poslovnim kombinacijama, volim udobnost prije svega, a kako sam i zimogrozna dodajmo tome i toplinu.

A takva sam većinu svog vremena, i dok sam kao mlada jedva čekala svaku priliku za lutanjima, sad mi nema slađega nego smjestiti se u udobnosti doma i uživati…

 

 

I u tom smjeru ide današnja preporuka, moji su mi dragi partneri Unikatni pokloni s kojima lijepo surađujemo mjeseci poslali poklon, hoodicu MADE IN RIJEKA sa simbolima grada. Oduševljena sam!

Osim što je apsolutno predivna i posebna, topla, ugodna, najviše me se dojmio dizajn! Kad sam ju pokazala suprugu, odmah si je naručio mušku varijantu tako da ćemo sad imati matching outfite  što će biti vrlo simpatično u nekim zajedničkim šetnjama, sigurna sam!

Oko nas ima prekrasnih kreativaca, malih poduzetnika, umjetnika življenja, pružite im vašu podršku, mi to radimo na naše načine i kad možemo rado im damo prostora, jedni drugima možemo pomoći, olakšati i uljepšati život.

Meni je moje dnevne varijante uljepšala moja  Made in Rijeka hoodie majica, ne mogu vam opisati osjećaj kad sam na kraju prvog dana našeg suživota sjela, uzela u ruke knjigu i ušuškala se dok su djeca spavala.

To je život, skriveni trenutak  u novootkrivenoj sreći.  A sreća je unikatno stanje duha, a  UNIKATNI POKLONI donose trenutke sreće.  Sve je to povezano, razumijete me..

Adresa trgovine: Primorska ulica 15, Ika

Telefon –  +385 95 521 00 00

Telefon –  trgovina: +385 51 635 291

email: info@unikatni-pokloni.com

Pripremila: Marija Mažar