ZTC

Raskošnije od bilo koje druge sezone u modnom svijetu, proljeće u nama uvijek budi dodatni nalet inspiracije i energije.
Nova „FLORASION“  kolekcija za proljeće/ ljeto 2019 savršeno prenosi  razigranost proljeća te onaj osjećaj slobode i nesputanosti koji u nama uvijek bude prvi proljetni dani. U prozračnim svilenim i transparentnim materijalima, romantičnim siluetama i raskošnoj paleti boja i materijala , svoju proljetnu modnu priču ispričala je dizajnerica Anja Stehlik.

„Ova proljetna kampanja izvrsno prenosi duh nove kolekcije koji je dinamičan, zavodljiv, pomalo razigran i povrh svega neopterećen, siguran u sebe.

Odraz je moje želje za nečim jednostavnim, a opet posebnim i unikatnim u svijetu suprotnom od toga. – kaže dizajnerica

Dizajnerica Anja Stehlik kroz raskošne je floralne motive na različitim zanimljivim 3d strukturama haljina kreirala nove proljetne favorite unikatnih coctail haljina i pink sakoa  koje ćemo birati za posebne prilike, ali i za svaki dan.

Unikatni dizajnerski potpis sa dozom ženstvenosti i prepoznatljive zavodljivosti Stehlik kolekcije svake sezone okupljaju najpoželjnije modne trendove.
Nova kolekcija dostupna je na www.anjastehlik.com te U Puli na adresi Zagrebačka 7.


Photo: Ivana Tomić Photography
Model: Ana Rutić- Tijara model management
Hair: Pjerika
MUA: Klara Sošić

Kancelarija bar