ZTC

Tijara model & event management agencija ponudila je pulskoj publici nezaboravnu modnu reviju na kojoj se okupilo ukupno 17 modnih dizajnera iz cijele Hrvatske. Publika je mogla uživati u osebujnim kreacijama predstavljenim u ambijentu muzejsko-galerijskog prostora Sveta Srca koji je za ovu prigodnu u čarobnu modnu scenu pretvorio VBV studio.

Modni događaj koji se sada već tradicionalno održava tjedan prije Istarskog Festivala Vjenčanja SPOSAnews u Puli, okupio je neke od najboljih modnih dizajnera Hrvatske koji su jednim modelom predstavili svoje viđenje vjenčane haljine ili odijela te općenito, drugačiji pogled na vjenčanja. “Kompletnu transformaciju modela u skladu s kreacijama omogućio je tim Le Beauty Mansiona i Hair plusa”, naglasila je Organizatorica SPOSAnews revije i Festivala Marijana Percan Dabo, vlasnica Tijara model & event management agencije.

S početkom u 20.15 sati, svi koji nisu mogli osobno nazočiti ovom modnom događaju mogli su reviju pratiti online na www.istralive.com. Live streaming omogućen je suradnjom organizatora i MedVid Produkcije iz Pule koji nastupaju s idejom da događaj mora biti dostupan svima bez obzira na udaljenost ili mogućnosti dolaska na isti. Iz MedVida poručuju da je najbolja promocija događaja upravo u onom trenutku kad se događaj i provodi, jer live streaming povećava mogućnost dosega informacija i promocije na puno veće područje te ciljano do potencijalnih interesnih skupina.

Nakon brojnih predstavljanja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, u Puli su se predstavila neka od najvećih imena hrvatske modne scene: XD Xenia design, Katarina Džale, Lukabu by Marina Jerant, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Kujundžić, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Sedma nit, Igor Galaš i Mario Treščec, Suzana Koprivnjak, Mario Vijačkić, Martina Herak, Kruno Jendrijev, Vjenčanice Biba, Laardesign, Sanja Kaić, Doris Kolić i Stehlik by Anja Stehlik.

SPOSAnews17 održat će se 28. i 29. siječnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SPOSAnews okuplja osamdesetak izlagača te se tijekom dva dana Festivala održavaju dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

Ulaz na Festival sljedećeg vikenda se ne naplaćuje.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE