Rovinj je poslužio kao odlična kulisa ovoj dizajnerici iz Istre koja nas je u novom editorijalu provela kroz ulice čarobnog Rovinja i ispričala svoju modnu priču.

Novi editorial dizajnerice Anje Moretti slavi ležernost indie stila, osjećaj divljine uklopljenim u gradski đir koji volimo.

U moru minimalizma i skandinavskog stila, toplo vrijeme ipak iz nas izazove potrebu za drugačijim stilskim izražavanjem. Dolazak sunca i skidanje toplih slojeva dodatno nas mami u lakše odjevne kombinacije, nesputanost i osjećaj slobode kroz dan. Dizajnerica Anja Moretti svojom je kampanjom za ljeto 2018. obznanila povratak boho chicu, stilu Sienne Miller, Kate Moss, ali i omiljenom festivalskom stilu koji ljeto uvijek donosi sa sobom.

Nova kolekcija prepuna je boho modela haljina, za dnevne i večernje prigode, koje će zadovoljiti svačiji stil od jutra do večeri. U danima kada ne želimo da nam je odjeća opterećenje, a stajlinzi laki i bezbrižni, ovakvi modeli nameću se kao najbolje rješenje.

Haljina od bijele svile u kombinaciji sa crnim obrubom od čipke  ili cvjetne boho haljine u različitim printevima, samo su neki od primjera kako biti opušten, a potpuno stiliziran za brojne evente koji dolaze s toplim ljetnim večerima.


Foto: Eni Brušnjak

Model: Maja Vujica

MUA: Pjerika

Make up: Sabrina Lučev

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE