Ponekad je dovoljno tek nekoliko drugačiji i upečatljivih modnih dodataka da osvježe čitavu odjevnu kombinaciju. Ono što je dobro jest što se mogu kombinirati na više načina i transformirati odjevne kombinacije na različite načine, ovisno o vašem raspoloženju ili prigodi.

Kada govorimo o trendi, upečatljivim modnim dodacima jedan materijal se sam od sebe nameće kao adut svakog zimskog ormara – umjetno krzno. Odjeća i dodaci s umjetnim krznom preplavili su police highstreet trgovina, ako ste još uvijek sumnjičavi prema istome izabrali smo nekoliko nenametljivih dodataka zbog kojih možda i zavolite umjetno krzno. Uvijek kada je riječ o materijalu, boji ili uzorku koji niste sigurni kako kombinirati, preskočite odjeću i započnite s manjim dodacima. Tako nećete pretjerati, naučit ćete pravilno kombinirati materijale te općenito steći osjećaj u čemu se osjećate ugodno.

Trendovima je ponekad teško odoljeti, no to nije nužno nešto loše ako se svejedno potrudite zadržati svoj izričaj i ukus. Umjesto klasičnog pletenog šala, ove zime izabrali smo šal od umjetnog krzna. Divno izgleda u neutralnim puder nijansama i statement jesenskim tonovima, gotovo je nemoguće izabrati favorita!

MANGO

ZARA

Kape i rukavice sa simpatičnim krznenim dodatkom nisu novost, no svejedno za njima posežemo iz sezone u sezonu. Funkcionalne i istovremeno slatke – neodoljive pletene kapice i rukavice grijat će vas  i najhladnijim mjesecima. Izvrstan su odabir za casual odjevne kombinacije i dane kada se samo želite zaogrnuti toplim šalom i sakriti od kiše i vjetra.

ZARA

BERSHKA

ZARA

Za one odavažnije izvrstan odabir su i torbe od umjetnog krzna, a ako želite “igrati sigurno” uvijek možete postojeću torbu ukrasiti s krznenim privjeskom.

STRADIVARIUS

BERSHKA

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Web stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE