ZTC

Svakodnevni zimski kaput predstavlja odjevni predmet koji će nam pružiti toplinu, no istovremeno pomoći da postignemo onaj  chic i pomalo elegantan izgled. Ne znam jeste li primijetile, no često se dogodi da smo zadovoljni odjevnom kombinacijom do posljednjeg detalja, ali kada stavimo kaput čini nam se da smo sve “pokvarili”. Pomno osmišljenu odjevnu kombinaciju “žrtvovali” smo za toplinu pa se sada jedva nazire ispod debelog kaputa. Ako ste se i same nekada ovako osjetile, pri idućoj kupnji kaputa pokušajte razmišljati o ovome: Odaberite kaput koji vam već na vješalici u trenu privlači pogled. Odnosno onaj kaput koji vam je dovoljno privlačan i sam za sebe, a kada ga obučete u njemu se osjećate ugodno te istovremeno dotjerano.

LEI LOU

Odjevni komadi poput kaputa jedni su od onih investicijskih komada za koje je dobro odvojiti nešto više novaca kako biste bili sigurni da dobivate kvalitetan komad koji ćete nositi više sezona. Također, zimi je kaput prijeko potreban, a samim time vjerojatne će dominirati odjevnom kombinacijom zbog čega ćete posebno željeti da i lijepo izgleda te pristaje vašem tijelu. 

BECHA

Postoje različiti modeli što duljinom, što debljinom, bojom i uzorkom – važno je izabrati model koji laska figuri, a istovremeno vas štiti od kiše ili vjetra. Iako su sve popularniji pastelni tonovi, osobno se često držimo onih zagasitijih, tamnijih boja za jesen odnosno zimu. Srećom, domaći dizajnere dijele naš afinitet pa su i ove sezone pripremili neodoljive kaput upravo u prepoznatljivim bojama jeseni. Ako ipak nije riječ o jednobojnom kaputu onda posežemo za vrlo modernim kariranim uzorkom. 

Ovisno o vašem stilu kaput će biti nešto elegantniji ili pak ležerniji, primjeren i za večernje kombinacije ili pak šetnje prirodom. Netko će svoj savršeni kaput pronaći već na prvi pogled, dok će drugi htjeti obići sve trgovine u potrazi za savršenim. Kada je u pitanju domaći dizajn, moramo priznati da vrijedi ova prva opcija. Svaki od ovih kaput posjeduje ono nešto, poseban faktor koji nas u trenu privlači i zbog kojeg želimo ne samo isprobati već i posjedovati određeni kaput.

DELIGHT

Jedan od sigurnih klasika jest kaput boje devine dlake s dodatkom krzna koji pruža dodatan osjećaj topline, a istovremeno odjevnoj kombinaciji pridodaje nešto luksuzniji izgled. Uvijek kada smo u prilici pred highstreet brendovima odnosno masovnom proizvodnjom podržavamo domaći dizajn. Neusporedljivi svojom kvalitetom, originalnosti i savršenim dizajnom stvarno teško je odoljeti ijednom od ovih kaputa!


ELFS

ANDY’S

ANDY’S

ETNA MAAR

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Kancelarija bar