City modus je modno-humanitarni projekt  zamišljen tako da u svakom gradu u Hrvatskoj predstavimo domaće modne dizajnere i dizajnere modnih dodataka , modne kuće i butike koji neki možda nemaju priliku u svojoj županiji ili gradu pokazati ono što kreiraju i proizvode krajnjim potrošačima- kupcima a isto tako svaki CITY MODUS veže uz sebe i humanitarnu priču…rekla nam je direktorica i organizatorica Iva Loparić Kontek.

Prvi CITY MODUS održati će se za vrijeme adventa u Zagrebu i to 10.12.2017. u svečanoj dvorani hotela Sheraton sa početkom u 18.00 sati.

Revija je pod visokim pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića koji će reviju i otvoriti. Isto tako reviju je podržao i ured za zdravstvo grada Zagreba kao i Zagrebačka županija na čelu sa županom Stjepanom Kožićem te Varaždinska županija sa Radimirom Čačićem koji će također prisustvovati reviji.

Na modnoj reviji prikupljati će se sredstva za udrugu PINK L.I.F.E za žene oboljele od raka dojke. Na reviji sudjeluje 9 hrvatskih modnih kreatora i modnih kuća, a reviju nose poznate dame iz javnog i političkog života Hrvatske : saborske zastupnice Sabina Glasovac, Sanja Putica, državna tajnica u ministarstvu obitelji Margareta Mađerić, glumice Jelena Perčin, Kostadinka Velkovska,bivše manekenke Iris Androšević Pinjuh , Amra Peternel i Iva Loparić Kontek operna pjevačica Antonela Malis ,Miss Hrvatske 2002. Nina Slamić Gudeljević, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo kao i županijske nositeljice titula Miss Hrvatske,voditeljice Tihana Zrnić i Ivana Šundov Hojan,pjevačica Katarina Rautek  kao i male manekenke modne agencije MISS4MISS. Jedan od izlazaka biti će i izlazak poznatih mama i njihovih kćeri kao i žena članica udruge P.I.N.K.life koje su pobjedile rak dojke uz podršku reprezentativaca Hrvatske u rugbiju ragbi kluba Nada iz Splita ,te malih manekenke agencije MISS4MISS .

Dolazak na reviju su potvrdili mnogi uzvanici iz javnog života Hrvatske od mnogih to je Nikolina Pišek, trener Slaven Belupa Tomislav Ivković koji će bodriti kćerkice Leni i Lunu,rukometna legenda Vedran Zrnić kao podrška supruzi Lani i Kćerkici Tonji, župan Varaždinske županije Radimir Čačić i župan zagrebačke županije Stjepan Kožić. Pripremila: Stilueta /Izvor: PR/

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE