ZTC

Varaždinske dizajnerice na jedinstven način spajaju kreativnost i majstorstvo izrade. Nova potvrda za to bila je njihova revija na Danima vjenčanja u trgovačkom centru Lumini.

Varaždinske su dizajnerice prikazale kako suvremenu ženu vide u svakodnevnoj šetnji gradom, u svečanim trenucima te na njezinu vjenčanju.

Atelijer Kookabee modne dizajnerice Melite Kukec mladenku odijeva u najfinije materijale – čipku, svilu i saten, a vjenčanice su nadahnute vintage stilovima prošlog stoljeća. Reinterpretacija modnih klasika osjeća se i u svečanim kreacijama Kookabeea. Dizajnerica vješto barata svom snagom akromatskih tonova.

Dani vjencanja – Melita Kukec s modelima

Željka Vidović stvara glamurozne vjenčanice koje mladenku u trenu pretvaraju u zvijezdu. Posebnu pažnju pridaje detaljima, a većinu njih izrađuju ručno. Takav unikatan potpis krasi i njezine svečane haljine.

Dani vjencanja – Željka Vidović s modelima

U povodu 5. godišnjice djelovanja modni salon Brokat stvorio je posebnu kolekciju svečanih haljina. Od visokokvalitetnih materijala koje dizajnerica Snježana Radev nabavlja u Portugalu, izrađene su romantične kraće haljine u boji pudera i petrolej plavoj.

Dani vjencanja – Snježana Radev s modelima

„Revija na Danima vjenčanja najavljuje nam živopisno modno proljeće. Posebna ljepota u onome što smo vidjeli, jest raznolikost modela. Zahvaljujući tome Varaždinke svih dobi, od tinejdžerica do onih starijih, proljetnom će garderobom moći izraziti svoj stil. U vlastitom će gradu moći nabaviti kako komade nadahnute vodećim svjetskim trendovima, tako i unikatne komade odjeće, obuće i modnih dodataka“, kazala je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.

Upečatljiv autorski potpis krasi odjeću Kuzminski Designa. Svečane haljine, suknje, ogrtači i baloneri Ivane Kuzminski prepoznatljivi su po neobičnim tekstilnim kompozicijama i originalnom poigravanju s voluminoznošću. Styling na reviji zaokružen je unikatnim nakitom Maruška koji ručno izrađuje i oslikava likovna umjetnica Jelena Kosić.

Dani vjencanja – Ivana Kuzminski i Jelena Kosić s modelima

Modni brend Broth predstavio je proljetnu casual kolekciju od recikliranog trapera. Dizajnerica Blaženka Roth tako je pokazala kako se od starog trapera vrhunskim krojenjem mogu stvoriti efektne haljine, suknje i jakne.

Dani vjencanja – Blaženka Roth s modelima

Slavna varaždinska modna kuća Varteks na reviji je predstavila novu kolekciju muških svečanih odijela.

Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE