skip to Main Content
MENU
Mlada riječka pjevačica Medea Market Sindik debitira na jednom od hrvatskih festivala!

Mlada riječka pjevačica Medea Market Sindik debitira na jednom od hrvatskih festivala!

Mlada riječka pjevačica Medea Market Sindik nastavlja uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni, a novi veliki korak je njen nastup na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi koja će se održati 18. kolovoza.

Sada već sa statusom priznate mlade zvijezde, Medea će se predstaviti skladbom “Moja je ljubav plava” koju potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici i ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta. Energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja i za koju je snimljen i video spot, Medea će tako predstaviti publici u Šibeniku ali i brojnom televizijskom auditoriju.

Podsjetimo, Medea Market Sindik se već etablirala na hrvatskoj glazbenoj sceni i kroz duet sa popularnim Damirom Kedžom, a njihova je skladba “Ne mogu iz dana u noć” u rekordnom roku zasjela na prvo mjesto top liste Cro top 20, dok je video spot u kratkom vremenu zabilježio preko 240 000 pregleda. Nadarena, glazbeno obrazovana, odlično svira klavir, a uspješno pohađa glazbeno obrazovanje iz solo pjevanja – sve je to Medea. I zato njen uspjeh nije nimalo slučajan. Kako i sama zna reći u svojim intervjuima, glazba je njen put i u njoj pronalazi svoj poziv. Svaki nastup je novo iskustvo, novo zadovoljstvo i vjeruje kako će i zahtjevna šibenska publika prepoznati njenu kvalitetu i ljubav prema glazbi.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
Back To Top