ZTC

Stiglo nam je proljeće te konačno možemo uživati s društvom u toplim danima. A dolaskom sunca dolazi i vrijeme ispijanja kave na suncu. Donosimo vam nekoliko mjesta za kavu koja volimo ovog proljeća.

Mjesto sa stilom u blizini kazališta je Teatro Lounge bar.  Želja za stvaranjem ugodnog prostora u kojem ćete se osjećati kao kod kuće u kratko vrijeme osvojila je Riječane. Uređenje interijera potpisuje Ivona Brnelić, a zanimljiv logotip osmislio je Juraj Zigman.

U ulici sjeverno od Korza nalazi se Cukarikafe, idealno mjesto za predivni mali kafić s predivnim toplim uređenjem. Unutrašnjost kafića je spoj svijetle moderne boje i starinskog namještaja. Nudi velik izbor vina, piva, čajeva, vruće čokolade, svježih sokova te najvažnije dobre kave –  što vam više treba?!

Još jedno mjesto u Starom gradu, u samom srcu Rijeke iznimno toplo uređeno –  Samovar bar- prva riječka čajana i kavana. Samovar je nastao iz ljubavi prema čaju, ali i kako bi svojim posjetiteljima pružio ugodno mjesto za odmor uz omiljene različite okuse čajeva i prirodnih proizvoda.

Foto: Arsen Miletić

Prvim dolaskom sunca morate otići u Vintage bar na Gradini te uživati u kavi s prekrasnim pogledom na Rijeku. Kafić smješten na vrhu brda unutar Trsatske gradine pruža savršen proljetni ugođaj.

Striga na Contu je odlično mjesto za opuštanje u samom centru grada. Jednostavno uređen kafić inspiran poznatom slikaricom Frido Khalo privući će mnoge posjetitelje koji uživaju u umjetnosti i posebno uređenom interijeru.

Mi smo vam dali zanimljive preporuke, na vama je samo da odaberete omiljeno društvo i uživate!

Pripremila: Stilueta
Foto: Facebook stranice navedenih mjesta, Arsen Miletić

Kancelarija bar