ZTC

Briga o zubima njeguje se od malih nogu. Bitno je da se mali pacijenti osjećaju ugodno, opušteno, sretno te da im se dopusti da budu radoznali i znatiželjni što je  u njihovoj prirodi.

Siječanj je mjesec novih početaka i odluka te je u Vividenti Kalmar ordinaciji posvećen najmlađim pacijentima koji će uz njegu dobiti prijateljski i topao te profesionalan pristup kao i želju da se vrate kada bude potrebe.

Savršen početak nove godine i novih odluka koji su redovno na našim popisima!

Promocija u siječnju ove poznate ordinacije  uključuje:

  • Besplatan pregled
  • 40 % popusta na dječje plombice,
  • 40% popusta na laserski popravak zubi i ozonoterapiju O3 kod djece.

Ordinacija Vividenti Kalmar raspolaže sa tri različita uređaja Ozona, koji se primjenjuju ovisno o vrsti problema. U ovoj ordinaciji ističu kako dijete nije samo mali čovjek, već biće u razvoju te zbog toga moraju posebno paziti na zdravlje zubiju kod djece te izvršiti kvalitetnu preventivu oralne higijene koja je vrlo važna i ne bi se smjela zanemariti. Preventivnim djelovanjem vodimo brigu o oralnom zdravlju dječje usne šupljine i sprječavamo razvoj zubnog karijesa.

Dobro je poznato da je zubni karijes danas jedna od najraširenijih bolesti na svijetu, koji može nastati u bilo kojoj životnoj dobi, a najčešće kod djece i tinejdžera od 4-20 godina. Karijes počinje na caklini te se širi na dentin, sve do zubnog živca. Ako se ne liječi na vrijeme upala se proširuje na kost i okolna tkiva.

Posebnost je laserski popravak zubiju uz sofisticirane lasere Water Laser Biolase, tretman je bezbolan, bez bušilice te se izvodi bez anestezije.

Laserska tehnologija predstavlja revoluciju u medicinskoj tehnologiji i nezamjenjivu dnevnu podršku klasičnim stomatološkim tehnikama. Izvrstan je za djecu i osobe koje imaju veliki strah od stomatoloških intervencija.

Prednosti primjene:

  • manji strah i stres zbog manjeg korištenja anestetika i manje boli
  • nema klasičnog zvuka turbine „bušilice“ tako da je Vaš posjet stomatologu ugodan
  • manje krvarenje
  • manja postoperativna osjetljivost
  • manji broj posjeta
  • ne oštećuju zdravo tkivo
  • oporavak je brži

Odlična je kombinacija lasera sa ozonoterapijom O3. Ozon djeluje na način da uklanja bakterije, viruse te gljivice, smanjuje upalu, aktivira cirkulaciju u oštećenom području.

Izvrsni rezulati se postižu i u terapiji karijesa u inicijalnoj fazi (kada je vidljiva samo bijela točka), prije nastanka rupice na površini zuba. Svojim učinkom ozon  O3 dezinficira sve uzročnike karijesa, demineralizirana caklina se mineralizira i na taj način se zaustavlja proces karijesa.

Zdravlje zubi djece odgovornost je roditelja, iskoristite ovu priliku te usvojite dobre i zdrave navike od malih nogu, susretljivost uz profesionalizam poznatog riječkog stomatološkog centra pružit će sigurnost djetetu i zadovoljstvo roditelju!

Odlučite se na besplatan pregled i posjetite Vividenti Kalmar na Kantridi, ordinaciju koju vole sve generacije!

Vividenti – Kalmar Implant Dentistry
Izviđačka 2a, 51000 Rijeka (Fiume)

T: +385(0)51 585 989
M: +385(0)91 178 8023
VIVIDENTI KALMAR

VIVIDENTI KALMAR FACEBOOK