Milica Maravić Lončar  iz Rijeke još je jedna kreativna majka koja uz sve obaveze ima vremena baviti se kreativnim radom i oduševljavati idejama i maštom, prepuštamo vas razgovoru koji prate njezine simpatične rukotvorine… Ne treba ni naglašavati kako bi vrlo rado udomili lullaby. unikate u dječjem kutku našeg doma, uživajte…

Volimo sve što je lijepo i kreativno, još kad se radi o dječici, sreći nema kraja, prije no krenemo o priču o brandu, tko nam se krije iza ovog kreativnog ateliera?

Prije svega dobar dan i hvala od srca na prilici za prezentiranje branda. Moje ime je Milica Maravić Lončar i slobodno mogu reći da je lullaby.  dječji  brand nastao od strane jedne kreativne mame koja se osim dizajniranja dječjih prostora bavi i fotografiranjem trudnica i bebica i radi kao učiteljica razredne nastave.

Što sve lullaby. Ima u svojoj ponudi?

Trenutno lullaby. u svom asortimanu ima nekoliko proizvoda. Prvi proizvod branda bili su posteri za dječje sobe. Idealno se uklapaju u svaki dječji kutak i dolaze u nekoliko dimenzija, od A5 pa do A3 formata. Također u ponudi su i veseli oblačići sa kapljicama kiše koji su zamišljeni kao dječji mobile. Oni svakako upotpunjuju prostor a samu boju proizvoda uvijek prilagodim željama kupaca. Tu su još čuvene „Sleepy eyes“ ili okice koje spavaju, razne garlande, vješalice i svašta nešto zanimljivo. Dekoracije su uglavnom drvene, laserski izrezane, ručno oslikane i modernog su dizajna.

Postoje li neki proizvodi koji su brže pronašli put do roditeljskih i dječjih srca, takozvani bestselleri?

Kada sam na stranicu stavila slike okica koje spavaju doslovno sam u par sati imala stotinjak narudžbi. Tako da mislim da je sleepy eyes decor najbrže pronašao put u  dekoriranju dječjeg prostora.

Kakav je osjećaj znati da vaši radovi krase domove, krase dječje sobe?

Divno je znati da tvoju kreativnost i maštu netko prepozna i da samim time sudjeluješ u stvaranju dječjeg kreativnog carstva.

Imate li dovoljno vremena za sve ideje i kada stvarate?

Stvaram uvijek i stvaram stalno. Ponekad mi se čini da nemam dovoljno vremena ali sve u svemu stignem sve odraditi na vrijeme. J

Koji vam je najdraži dio u radu?

Svaki dio nosi svoju lijepu stranu. Od kontakta sa kupcima, odgovaranja na njihova pitanja, stvaranja dekoracija, fotografiranja istih prije pošiljke. Ma zaista me svaki dio jednako veseli.

Djeca kao neprušna inspiracija, što mi odrasli možemo učiti od njih?

Sa djecom se svakodnevno susrećem i na poslu i kod kuće sa svojim trogodišnjim sinom koji je moja najveća inspiracija. Djeca su najdivnija, najiskrenija bića na svijetu i od njih se puno toga može naučiti.

Gdje biste htjeli da vas ovaj kreativni put odvede, o čemu maštate i čemu se nadate?

Lullaby. je pronašao put do mnogih kreativnih kutaka u dosta kratkom vremenu i to je ono što me veseli. Nadam se da će imati još dosta pratitelja i da će se lullaby. dekoracije naći u mnogim kreativnim carstvima naših mališana.

Sretno!

lullaby. na Facebooku

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE