Danas u podne ispred Prve Sušačke gimnazije okupilo se 500 učenika i profesora koji su podržali akciju Sve za našu djecu.

Humanitarnu akciju organiziraju Kanal Ri i Udruga Riječko srce i ove je godine namijenjena uređenju Odjela za slijepe i slabovidne učenike pri OŠ Pećine. Ovaj odjel pohađala je i Adriana Katić, slijepa djevojka koja je danas učenica Prve Sušačke gimnazije. 

Na Trgu Riječke rezolucije bit će sve u znaku akcije i 8. I 9. svibnja kada će se održati Sajam rukotvorina učenika riječkih škola,  a sav sakupljen novac namijenjen je akciji Sve za našu djecu. 8. svibnja u popodnevnim satima Riječane će zabavljati klape, a 9. svibnja tamburaški sastavi.

Humanitarna akcija odvija se putem humanitarnog telefona 0609009 (5,00 kn + pdv), a završit će 10. svibnja humanitarnim koncertom na Trgu Riječke rezolucije uz prijenos i call centar na Kanalu Ri nastupit će  Crvena jabuka, Opća opasnost, Gustafi, Denis I Denis, Damir Kedžo, Mia Negovetić, Mia Dimšić, Tedi Spalato, Koktelsi, Mauro Staraj I brojni drugi. Koncert će prenositi Kanal Ri, a paralelno će se iz call centra na 0609009 javljati poznati građani.

Čestitamo organizatorima na ovoj predivnoj inicijativi i svima koji podržavaju akciju, a vi?

Dosta čitanja Stiluete, mobitel u ruke i bar jedan poziv na poznati broj jer… dobro je činiti dobro!

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE