skip to Main Content
MENU
Met Gala – večer glamura i ljepote

Met Gala – večer glamura i ljepote

Jedan od najvažnijih događaja sezone u prekrasnom New Yorku svakako je Met Gala bal, prilika koja okuplja creme de la creme  i pozivnica koja zlata vrijedi jer ne pojaviti se znači u društvenom smislu – ne postojati. A postoji li išta gore u tim krugovima koji su miljama daleko od nas..

Nas ne zanimaju tračevi, modne pogreške niti tko s kim nije pričao, ovaj crveni tepih ugostio je najveće zvijezde iz svih sfera umjetnosti, ali ugostio je i najbolje i najljepše iz svijeta dizajna,  a nekoliko je osoba i nas ostavilo bez daha…

Izdvajamo modno savršene i uvijek usklađene Beckhamove, dokaz da je jednostavan stil početak i kraj elegancije jer ovaj look Victorie i Davida nikad neće izaći iz mode, bezvremenski glamur svakako najljepšeg para.

Uz njih, na naš tron stavljamo jednu i jedinu, divnu – Sarah Jessicu Parker. U haljini Oscar Dela Renta, strani mediji raspisali su se kako je Sarah odigrala savšren Carrie Bradshaw trenutak. Mi potpisujemo, prekrasna je..

Na postolju ima mjesta za troje i jako smo iznenađeni pojavom Rihanne koja je smirila zadnje modne ekspade, prilagodila se glamuroznoj prilici, ali svejedno zadržala svoje JA. Riri u ovom izdanju nam je daleko draža, elegantna, pomalo edgy, svoja i jako lijepa.

S obzirom na viđeno, možemo zaključiti kako se glamur i elegancija vraćaju jednostavnosti, a ljepota se upravo krije u takvim stvarima, jednostavnim i prirodnim. Uz to, dominacija bijele boje najavljuje ljetnu sezonu u kojoj će prevladavati upravo ova boja, a to nam se uz preplanuli ten, osmijeh i ljetnu bezbrižnost jako sviđa.

Tekst: M.M

Foto:Instagram

met galamet galamet galamet gala _resizedmet galamet gala

Facebook KOMENTARI

Back To Top