Svjetski i domaći brand ponovno su ujedinili snage kako bi slatkoljupci mogli uživati u jedinstvenom okusu i teksturi McFlurry Kraš Napolitanki i McSundae Deluxe Napolitanki

Kada se hrskavi komadići Kraš Napolitanki nađu u kremastoj teksturi sladoleda McFlurry ili u osvježavajućem McSundaeu, kombinacija je to kojoj je teško odoljeti. Sladoled McFlurry Kraš Napolitanke već je drugi put dio ponude McDonald’sovih restorana, a novi i poboljšani hrskavi recepti McFlurry Napolitanki i McSundae Deluxe Napolitanki s još većim komadićima slasnih Napolitanki u ponudi su od 13. veljače.

Hrskavi vafli i ukusne kreme Kraševih Napolitanki već su dugi niz godina nezamjenjiva slatka navika mnogih generacija, dok su sladoledi McFlurry i McSundae poznati po svojoj jedinstvenoj teksturi i vrhunskoj kvaliteti. Suradnja ovih dvaju brandova nastavak je ispunjavanja želja vjernih kupaca McDonald’sovih i Kraševih proizvoda – u obliku jedinstvenog slatkog iznenađenja. Ovoga puta sladoledi McFlurry Kraš Napolitanke i McSundae Deluxe Napolitanke obogaćeni su još većim komadićima hrskavih vafl keksa koji će zasigurno oduševiti ljubitelje popularnog sladoleda i domaće slastice.

„Posebno smo ponosni što u McDonald’sovim restoranima možemo ponuditi omiljeni proizvod kao što su Kraš Napolitanke na nov način. Nastavak suradnje McDonald’sa i Kraša ovoga puta našim gostima donosi već poznate sladolede uz poboljšanu recepturu. Svakako bismo voljeli nastaviti suradnju u razvoju novih proizvoda kako bismo mogli zajednički napredovati i uveseljavati naše kupce.“, rekao je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize za McDonald’s u Hrvatskoj.

Zadovoljstvo kupaca uvijek je naš primarni cilj i drago nam je da su kupci prepoznali kvalitetu McFlurry Kraš Napolitanki. Spajanjem novih okusa, osvajamo nove kupce i još više zadržavamo postojeće budući da nam je vizija stvarati kvalitetu koja će trajati desetljećima i želimo nuditi stalno nešto novo i zanimljivo uz naše originalne brandove. Sinergije najboljih Kraševih proizvoda dokazuju da smo na dobrom putu, a kroz ovakve suradnje dodatno jačamo snagu jednog od naših vodećih brandova.“ – izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d. Damir Bulić komentirajući suradnju dva branda.

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE