ZTC

McDonald’s sladoled uvijek je dobra ideja, a ove jeseni još mu je teže odoljeti jer dolazi u društvu zavodljive Amarene.

Maraskina sočna višnja dozrela u okolici Zadra nadopunjuje savršeno kremaste sladolede s okusom vanilije – McFlurry Amarena, McSundae Deluxe Amarena i McSundae Amarena koje možete pronaći u obližnjem restoranu.

Rezultat je to suradnje McDonald’sa, vodećeg svjetskog lanca za posluživanje hrane i tvrtke Maraska iz Zadra s više od pet stoljeća iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera te alkoholnih i bezalkoholnih pića i džemova.

„Izrazito sam ponosan što McDonald’s nastavlja suradnju s hrvatskim brandovima. Okus naših proizvoda globalno je prepoznatljiv, a uz suradnju s domaćim brendovima približavamo  se ukusu lokalne zajednice, uvijek tražeći nove načine kako razveseliti svoje goste.“  – izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

„Drago nam je što je McDonald’s prepoznao Amarenu kao izvorni hrvatski proizvod nastao od višnje maraske bogate kalcijem, željezom, mineralima i vitaminima. Amarena je jedan od najstarijih i najpoznatijih hrvatskih voćnih sirupa koji je omiljen generacijama zbog brojnih načina primjene. Vjerujem da će i ljubitelji slastica brzo potvrditi da se odlično slaže s McDonald’s sladoledom.“ – komentirao je suradnju Stipe Bevanda iz uprave Maraske.

Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE