ZTC

Birati modne dodatke za sebe uvijek je “slatka muka”, toliko je izbora, različitih modela i boja. Od torbica, preko nakita do šalova i kapa za zimu – što prvo izabrati, kako se odlučiti? Možda nam se nekad čini da je nemoguće donesti odluku te izabrati odgovarajući proizvod, ipak smo vrlo sretne što toliki izbor uopće postoji. Naime, kada su u pitanju naši četveronožni ljubimci jedva pronalazimo odgovarajuće ogrlice i povodce.

Kao i svakoga puta, regionalni kreativci i pobornici kupovine domaćih, ručno izrađenih proizvoda, uočili su prazninu na tržištu te je nadopunili simpatičnim modnim proizvodima upravo za pse. Kada bolje razmislimo, nepravedno je što su kućni ljubimci zanemareni kada je u pitanju uređivanje. Srećom, Milica Savić, vlasnica brenda MAZA DOGWEAR, svoju ljubav prema psima pretočila je u izradu genijalnih personaliziranih modnih dodataka za male maze. 

Pripremite se jer nakon ovakvih fotografija ne samo da ćete poželjeti svojeg ljubimca obradovati novom ogrlicom, već ćete htjeti i nabaviti psa ako ga do sada nemate. Preslatki dodaci za bića koja se opravdano smatraju najboljim prijateljom čovjeka. 


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE