ZTC

Nije tajna da obožavamo HNK Rijeku te smo sve uspjehe dočekali s pjesmom i na nogama, ne radi se o sportu, ne radi se o nogometu, radi se o jednoj zajedničkoj pozitivnoj euforiji koju nam je ova Rijeka pružila i pokazala što se sve može kad se ujedine pravi ljudi s pravim vrijednostima. Navijali smo na tribinama, pjevali s navijačima, sretni što možemo u naše dane upisati povijesne datume.

S druge strane, uz riječki ZTC veže nas duga, postojana i lijepa suradnja jer centar zastupa također prave vrijednosti, osim trgovina gradu je donio izvrsnost u vidu ponude događanja, priliku da se opustimo, učimo, uživamo u kvaliteti sadržaja i jedva čekamo vidjeti što nam sve pripremaju.

Stoga, nas je projekt live talk showa “Kek za 5” pridobio već pri prvom glasu, a prilika da čujemo kako   trener  Matjaž Kek čita pjesmu Drage Gervaisa “Pod učkun”, pjeva zajedno s Damirom Badurinom “Najdraža Rijeko” i kako gleda na proteklih pet godina na čelu Rijeke bila je neprocjenjiva. Robert Ferlin još je jednom dokazao da je u svojoj ulozi nezamjenjiv, a publika je uživa u prilici da prvi put neposredno upozna trenera koji je Rijeci priuštio trenutke za pamćenje.

Upravo takvo je bilo i ovo događanje – za pamćenje!

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE