ZTC

Vjenčanja su uvijek zanimljiva i neovisno je li taj obred daleko ispred ili iza vas, svi vole vidjeti koji su trendovi po pitanju tog važnog dana. Riječka fotografkinja Matea Kevrić svojim je objektivom zabilježila novu kampanju, a ulogu zaštitnog lica utjelovila je Dagmar Plišić. Make up potpisuje Katarina Babić/Lumine make up,a nakit je izradila Maja Grepo. Cvjetni aranžman dolazi iz cvjetnog studija Božur iz Kostrene, a snimalo se u prostoru Sasha Lee centra u Kostreni koji potpisuje frizuru.

Matea ovom pričom poručuje kako i kratke vjenčanice mogu biti atraktivne i zanimljive, a proljetni make up vođen svijetlim i nježnijim tonom naglasit će ljepotu svake  mladenke. Bit vjenčanja je njegovanje osobnosti mladenaca, a sve oko mladenke uvijek je posebno zanimljivo, no najbitnije je da se mlada osjeća dobro, lijepo, nesputano i ugodno u svojoj koži, da uživa u tom posebnom danu kojeg će se sjećati cijeli život.

Katarina Babić i Matea Kevrić zaslužne su za ovu posebnu priču, od početne ideje do realizaciju, a koja donosi  novi pogled i inspiraciju tim važnim danom – vjenčanjem!

Vaši komentari