skip to Main Content
MENU
Maske za lice koje donose svjež i odmoren izgled!

Maske za lice koje donose svjež i odmoren izgled!

Ponekad je potrebno odvojiti taj jedan sat za ugađanje samoj sebi, predah od posla, obaveza i stresa. Iskoristite ga za odlazak frizeru, uređivanje noktiju ili stavljanje maske za lice. Priuštite si mali “spa tretman” kod kuće, koji će pružiti vašoj koži svjež i mladolik izgled. 

L’Oreal je nedavno predstavio nove maske koje predstavljaju moćan spoj tri gline. Rasul – glina poznata po tome što pomaže u pročišćavanju kože. Kaolin – glina poznata po svojstvima apsorpcije nečistoća i prekomjernog sebuma. Montmorilonit – glina poznata po svom djelovanju protiv nesavršenosti.

Maske zajedno pružaju instantnu detoksikaciju i sjajan izgled. Zanimljivost ovog kompleta jest da se može koristiti pojedinačno na cijelom licu, ali i kombinirati ovisno o tipu kože na određenom predjelu, čime se stvara efekt multimaskinga.

Veliki hit u svijetu Instagrama i Youtube-a su takozvane “crne maske” s aktivnim ugljenom. Mnogi influenceri iznimno hvale upravo ovu masku brenda Pilaten. Maska se nanosi u tankom sloju, a potom skida u jednom potezu. Namijenjena je eksfolijaciji i uklanjanju svih nečistoća i odmurlih stanica kože, a naročito je uspješna u borbi protiv mitesera.

Za ljubitelje svježih maski za lice, bez dodataka i konzervansa, Lush je pravi odabir. Maska Brazened Honey moj je osobni favorit!  Osjećaj je divan već pri nanošenju, koža osvježena i pročišćena. Med, svježi sok limete, ulje klinčića i cimeta razbudit će osjetila i podariti vašem licu novi sjaj. Dok maska djeluje osjetit ćete kako glina lagano zateže sitne bore (samo na kratko!), pa je imajte na lageru kada želite izgledati odmoreno. Ne bi bilo naodmet ni da se dobro naspavate i odmorite.

 

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Facebook KOMENTARI

Back To Top