ZTC

 Mash&More je jedan sasvim poseban brend. Otkriva zanimljiv i na našem tržištu vrlo inovativan koncept unikatnih, pomno osmišljenih poklon kutija za naše najdraže.  Od sada više ne moramo razbijati glavu pitanjima poput: Što pokloniti prijateljici za rođendan? Od prekrasne kutije do pažljivo izabranih, ručno izrađenih predmeta, do prezentacije – Mash&More ima sve!

Za početak, otkrijte nam tko se krije iza ovog brenda i kako se započela vaša kreativna, ali i poduzetnička priča?

Iza ovog brenda se kriju dvije dvadesetsedmogodišnje prijateljice Alena Ružić i Matea Šarić. Ova poduzetnička priča je započela upravo iz potrebe što je na našem tržištu vrlo malo brendova koji nude poklone za drage osobe na jednom mjestu. Kako obje dolaze iz poduzetničkih obitelji, odlučile su započeti vlastitu poslovnu avanturu.

Koncept poklon kutija poznat nam je u svijetu kozmetike. No, moram priznati da je ovakav primjerak koji sadržava redom ručno izrađene predmete, nešto što na našem tržištu prvi put vidim. Odakle ideja, te koliko je bilo potrebno da se ona ujedno i realizira?

Ideja je vrlo spontano došla s obzirom na to da je Matea radila u obiteljskom poduzeću Atea koja se bavi ručno izrađenom prirodnom kozmetikom. Kako je Atea najviše okrenuta proizvodnji i veleprodaji, ovaj potez se činio kao logičan smjer da ovakav tip kozmetike bude dostupan i u maloprodaji. Smatramo da su ručno izrađeni i personalizirani proizvodi u današnje vrijeme vrlo traženi i popularni. Za samu ideju da se realizira je bilo potrebno manje od četiri mjeseca.

Kakve su povratne reakcije vaših klijentica? Koji je vaš cilj s poklon kutijama? Iznenaditi osobu,razveseliti je, približiti joj do sada možda ne poznate brendove?

Naši klijenti su vrlo zadovoljni i povratne reakcije se odlične. Na naše najveće iznenađenje, najzadovoljniji su muškarci, jer im je općenito problem naći idealan poklon za svoje bolje polovice ili poslovne partnere. Ovisno o stilu osobe koju daruju, mi im omogućavamo da stvore idealan personalizirani poklon ili da kroz par klikova, naruče kutiju iz standardnog asortimana. Cilj poklon kutije je obradovati drage osobe, ali i stvoriti dojam kako je poklon bio pažljivo odabran za onog kojem je namijenjen. Također, cilj nam je i predstaviti lokalne, nepoznate, ali kvalitetne brendove.

Koji proizvodi se kriju u vašim poklon kutijama? Kako ste odabirali brendove?

Kutije sadrže ručno izrađenu prirodnu kozmetiku, tanjurić za nakit, privjesak za ključeve, svijeće, med ili dodatke za bebe koje same izrađujemo. Kod biranja brendova za naše kutije, najviše pažnje pridajemo proizvodima ručne izrade, iznimne kvalitete i dojmljivog dizajna.

Kome je namijenjena Mash&More poklon kutija ?

Mash&More kutija je namijenjena svima koji traže poseban i drukčiji poklon za svoju obitelj, prijatelje, polovne suradnike, itd. Vrlo nam je važno da su ti predmeti sigurni za djecu, bez umjetnih bojila i da su BPA free.

U svojoj ponudi krijete nekoliko različitih kutija, što veličinom, što proizvodima koje otkriva. Kako odabrati svoju savršenu kutiju? Otkrijte nam nešto više o asortimanu…

U standardnom asortimanu imamo tri veličine kutije: Petit (tri proizvoda), Medium (pet proizvoda) i Grand (sedam proizvoda). Klijenti mogu kombinirati proizvode iz kutija ili dodati proizvode drugih brendova kako bi stvorili idealan poklon za osobu koju daruju.

Na Stilueti svakodnevnu otkrivamo i širimo glas o novim, mladim, kreativcima, te potičemo kupnju domaćeg dizajna pred masovnom proizvodnjom. Vaše kutije kriju same ručno izrađene proizvode što je njihova dodatna ljepota. Što za vas predstavlja ručni rad i domaći dizajn?

Smatramo da ručni rad i domaći dizajn dodaju vrijednost samom proizvodu. Za nas to predstavlja prosperitet i bolju budućnost malog poduzetništva. Drago nam je da i  tržište to napokon prepoznaje i cijeni.

Osim kvalitetnih proizvoda, Mash&More kutije krije i visoka estetika i pomno osmišljeno pakiranje, prekrasan dizajn te sama promocija na društvenim mrežama… Koliko pažnje pridodajete tim, naizgled sporednim stvarima?

Iako su to naizgled sporedne stvari, najviše pažnje pridajemo upravo visokoj estetici, dizajnu i načinu obraćanja našim klijentima na društvenim mrežama.

Otkrijte nam što možemo očekivati u budućnosti? Koji su vaši ciljevi, planovi?

Kako je kreativnost jedan beskonačan proces, imamo mnogo planova za budućnost. Kreirat ćemo kutije za svaku posebnu priliku (npr. rođendan ili djevojačku večer). Iako se još čini daleko, već smo počele s pripremama kutija za Božićno darivanje. U skorijoj budućnosti ćemo predstaviti i korporativne pakete za poslovne partnere te poklone za darivanje gostiju na svadbama. Naš cilj nisu samo poklon kutije, nego postati jedinstveno mjesto za pronalazak svih detalja vezanih za posebne prilike i događaje u životu.

FACEBOOKPripremila: Katja Grubiša
Photo: privatni arhiv

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE