skip to Main Content
MENU
Masaža za duh i tijelo – Studio Noa Opatija

Masaža za duh i tijelo – Studio Noa Opatija

“Početak nije bio lagan, treba vremena da vas klijenti upoznaju, ali se na kraju isplati. Sretna sam što radim posao koji volim.”

Riječi su Ivane Pejović koja je vjerovala u svoj san te je dugogodišnju ideju hrabro i samoinicijativno provela u uspješan poslovni pothvat, ono najbitnije, njezina ljubav  prema poslu osjeti se kako iz riječi tako i samim dolaskom u njezinu oazu. Studio za masažu i njegu tijela Noa u Opatiji u kratko se vrijeme nametnuo kao omiljena destinacija brojnih klijenata, a Ivana ne krije da je najveće zadovoljstvo raditi što voli i razvijati se. Mnoge su dobrobiti masaže za duh i tijelo, na vama je samo da se odlučite trgnuti i počastiti se trenucima mira, ugode nakon kojih ćete se osjećati bolje, puni energije i životnog elana, a zar to nije nešto što nam svima treba?

S: Iako imate i ostale usluge, studio Noa postao je prepoznatljiv po masažama, kako je počela vaša priča i kada ste shvatila da su masaže na neki način vaš poziv?

 Moj početak  je malo drukčiji od klasične priče.  Velika želja bila mi je imati masažu na plaži. Vjerovala sam u uspjeh iako su mi svi govorili da nije vrijeme za kretanje u poduzetničke vode. Ja sam imala viziju i puno sreće.  Javila sam se na natječaj za koncesiju, dobila na natječaju i krenula s poslom,i usporedno krenula s radom u studiju. Početak nije bio lagan, treba vremena da vas klijenti upoznaju, ali se na kraju isplati. Sretna sam da radim posao koji volim.

Veliko hvala mojim dragim klijentima što su mi iskazali svoje povjerenje, radi njih i dalje sam ovdje. 🙂

Ivana Pejović

Ivana Pejović

S: Vaša priča jako je zanimljiva, krenula ste vrlo hrabro u poslovni pothvat koji vas je ispunjavao vjerujući u uspjeh, a sve to usporedo s majčinstvom. Sad kad se osvrnete na početke jeste li zadovoljna, iza vas su brojni uspjesi i noviteti, a uz vas brojni vjerni klijenti?

Moj sin Noa  imao je godinu dana kada sam krenula s radom u studiju. Bila je to velika godina za mene, mala beba kući, novi posao. Srećom imala sam podršku obitelji i dobru organizaciju. Zadovoljna sam, smatram da treba biti sretan  s onim što imate, ali da se uvijek treba truditi  i pokušati još više. Stoga, osim vrhunske usluge trudim se unijeti dašak novog u  ponudu studija. Ove godine studio ”Noa” po prvi puta sudjeluje na manifestaciji – Ožujak oaza wellnessa s posebnim atraktivnim ponudama.

S: Nas su zaintrigirali proizvodi s kojima radite, radi se o Phandy’s preparatima, po čemu su posebni, znamo da ste i vi i klijenti jako zadovoljni njihovom primjenom?

Svi naši tretmani izvode se sa čistom medicinskom glukozom (šećerom). Glukoza je sastavni dio našeg tijela te ju samim time naše tijelo prihvaća kao nešto već poznato. Posebnim pokretima odljepljivanja dobivamo vakuumski efekt, a svaki taj pokret daj koži novi poticaj, energiju i obnavljanje. Stimuliramo mikrocirkulaciju, aktiviramo izmjenu tvari, protok limfe i imunitet kože. U ponudi imamo krasne tretmane čisćenja lica. Ne radimo istiskivanje, već ”štembiljanje ” sa šećernim pindama. Moje klijentice i ja smo jako zadovoljne s tretmanima. Kako je rekla moja draga klijentica – tretman koji briše godine s lica!

Dobrobiti masaže su brojne… Ona regenerira, pomaže kod nesanice, poboljšava koncentraciju, smanjuje umor… Opušta tijelo psihički i fizički, snažno djeluje na raspoloženje

S: Koje su sve dobrobiti masaže za tijelo i duh?

Masaža nam bez sumnje pomaže osloboditi se od stresa, jedna je od najpoznatijh metoda opuštanja i lječenja. Dobrobiti masaže su brojne… Ona regenerira, pomaže kod nesanice, poboljšava koncentraciju, smanjuje umor…Opušta tijelo psihički i fizički, snažno djeluje na raspoloženje. Masaža poboljšava cirkulaciju krvi i limfne tekućine u tijelu, smanjuje napetost mišića i poboljšava tonus, ublažuje ukočenost, poboljšava fleksibilnost….

IMG_7914IMG_7934

S: Sam ulazak u studio unosi mir, prostor odiše toplinom, ugodom, skladom, koliko je taj efekt bitan pri samoj masaži i učinku na klijente koje ona donosi?

Kao prvi dojam, jako je bitan. Trudim se da  ulaskom u studio,  mirisom, laganom glazbom, i osmijehom na licu, pripremiti klijente na njihovih sat vremena opuštanja.

S: Majka kojoj treba vrijeme za sebe, zaposlena žena kojoj treba opuštanje, studenti i nervoze pred ispite, sportaši… Masaža je zasigurno dobrodošla svakome od nas, no mnogi se još uvijek ustručavaju probati blagodati ovih tretmana, pristupate li individualno svim klijentima i sugerirate li koja bi im masaža najbolje odgovarala?

Svaka masaža je individalna i prilagođena klijentovim potrebama. Pri prvom dolasku obvezan je kratki razgovor o klijentu njegovim tegobama, kontraindikacijama. U biti već imam osjećaj po osobi kakva masaža joj treba.

S:  Veljača pomalo donosi i pripreme tijela za ljeto, može li se i masažom utjecati na uklanjanje celulita te smanjivanje obujma tijela na određenim područjima?

Masaža u kombinaciji s pravilnom prehranom i vježbanjem daje izvanredne rezultate. Poboljšava se tonus kože, zategnutija je, smanjuje se celulit. Rezultati ne izostaju. U studiju ”Noa” uz anticelulitne tretmane obavezno provodimo ručnu limfnu drenažu. Istaknula bih anticelulitnu masažu s glukozom i kofeinom, zbog posebnosti tehnike rada i preparata daje brže rezultate.  Djelovanje kofeina ima jaki drenažni učinak, a djelovanjem glukoze pojačava se produkcija kolagena i elastina.

IMG_7932

S: Ima jedna stavka po kojoj ste prepoznatljivi i posebni, a to je event masaža, o čemu se radi i kako ste došla na tu inovativnu ideju?

Prošle godine na Festivalu vjenčanja predstavili smo se s event masažama. To su masaže na posebno dizajniranim stolicama, klijent ostaje u odjeći, ne koriste se ulja i masaže traju 5-15 minuta. Prilagođene su svakom prostoru te raznim događanjima kao što su vjenčanja, promocije, kongresi, poslovni skupovi.

Masaže na stolici imaju puno potencijala. Već duže vrijeme sam imala želju započeti s event masažama, kod nas jest novost ,ali vani je to već uhodana praksa. Osim event masaža tu su i korporativne-uredske masaže koje se počinju razvijati i kod nas. 

Veljača je mjesec ljubavi, nježnosti i darivanja voljenih osoba. Masaža je uvijek odličan poklon.

S: Bliži se i Valentinovo, a vrijeme za sebe u ugodnom ambijentu uz masažu ili neki tretman idelan je dar, imate li u ponudi poklon bonove?

Veljača je mjesec ljubavi, nježnosti i darivanja voljenih osoba. Masaža je uvijek odličan poklon. Osobi koju darivate dajete do znanja da je cijenite i želite da se dobro osjeća. A ponekad je najteže odvojiti vrijeme za sebe. U ponudi imamo poklon bonove za usluge masaža, tretman lica..

IMG_7982IMG_7984

Povodom Valentinova je u tijeku  nagradna igra na facebooku, poklanjamo masažu za nju i njega! Uključite se!

Studio Noa
Opatija, 51410
Nova Cesta 150
Kontakt:  0915163250
Tekst, foto: M.M.

Facebook KOMENTARI

Back To Top