ZTC

U našoj regiji svakodnevno nastaju novi modni brendovi koji nas oduševljavaju svojom kreativnosti, novitetima koje smjelo unose na modnu scenu te općenito osjećajem za estetiku. Nedavno smo na Instagramu zamijetili brend kupaćih kostima Alanov. Dizajnera odjeće pa čak i modnih dodataka je mnogo, no kupaćih kostima s domaćim potpisom nešto je manje. Ovaj brend predstavlja potpuno svjež, moderan pristup vrlo popularnim jednodijelnim kupaćim kostimima koje ćete poželjeti uvrstiti u svoju garderobu. Marina Vlaški u trenutku nas je osvojila svojom svestranošću i kreativnosti te pozitivnom energijom koja jednostavno pršti iz nje. 

Draga Marina, za početak ukratko nam se predstavi i otkrij nam nešto više o sebi…

Ja sam Marina Vlaški, brend menadžer u kompaniji Bambi. Pre ulaska u FMCG industriju, radila sam 5 godina u tekstilnoj industriji i to je i dalje jedna od mojih velikih ljubavi.

Iza samog imena brenda krije se prekrasna obiteljska priča, riječ je o prezimenu tvoje bake zare ne? Kako je nastao brend?

Posle radnog dana u korporaciji, uživam i da radim na svoja dva brenda, Little Star, dečiji brend koji postoji već 3 godine, a sad i na novom brendu Alanov. Alanov je brend je inspirisan mojom bakom, koja je bila krojačica i koja je obeležila moje detinjstvo. Tada još uvek nisam bila svesna koliko mogu da naučim od nje i žao mi je što nisam više.  Alanov je  brend nastao kao uspomena na nju, jer će na ovaj način ona i dalje da živi sa mnom, kao i njeno prezime.

Što te je inspiriralo ove sezone?

Ove godine sam odlučila da napravim kupaće kostime koje sam želela i ja da imam.  Model sa volanima je jako dobro prihvaćen, jer pristaje veoma lepo različitim tipovima devojaka, a i radimo ga u više boja i veličina. Osim što je elegantan kupaći on može da se nosi i kao body, uz duboke farmerke, šorceve, suknje… Uživam da da napravim komad koji može da se nosi za više različih prilika. Drugi model je malo smeliji, ali takođe veoma atraktivan i zanimljiv, koji je veoma tražen poslednjih dana.

Sigurna sam da su povratne informacije vrlo pozitivne, koliko ti uopće znači feedback klijentica?

Obično kasno noću, pakujem kutije, na koje ručno pišem porukice svakoj od devojaka,  a onda kada pročitam poruke zahvalnosti i oduševljenja koje svakodnevno stižu od zadovoljnih mušterija, samo mi još više daje snagu i čini presrećnom. Zahvalila bi se i mojoj koleginici Ani, koja je tu uvek da mi pomogne za divne fotografije i devojakama koje mi ih šalju, a mnoge od njih su i iz Hrvatske.

Otkrij nam nešto i o planovima za budućnost…

U budućnosti bi želela da se moji kupaći kupuju i u radnjama, ili concept store-ovima u Srbiji, a tako i u regionu. Nadam se da se uskoro vidimo i kod vas, a do tad možete da naručujete online, preko stranice na Instagramu Alanov_fashion.

INSTAGRAMProcessed with VSCO with p5 preset


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Alanov
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE