ZTC

Kovrčava, ravna, valovita, kratka, duga… svaki je tip i oblik kose poseban na svoj način, no nema ništa ljepše kada je ona njegovana i sjajna. Danas vam preporučujem tri proizvoda od kojih je jedan namijenjen djevojkama s prirodno kovrčavom kosom, dok ostala dva proizvoda mogu koristiti i djevojke s ravnom i valovitom kosom. Radi se o Baleinom losionu za definiranje kovrča i spreju za postizanje izgleda kose kao s plaže, te Glissovom ulju u spreju za obnavljanje kose.

Balein losion namijenjen je definiranju kovrča. Nanosi se na ručnikom prosušenu ili već osušenu kosu. Ima citrusni miris, a rezultat su definirane kovrče koje izgledaju prirodno. Ono što je važno napomenuti je da ga treba nanijeti u malim količinama jer u suprotnom može slijepiti kosu.

Balein sprej s morskom soli može se koristiti na dva načina: jedan je ravnomjerno raspršivanje spreja po ručnikom prosušenoj kosi, a drugi je raspršivanje proizvoda po već osušenoj kosi. Kosu možete pustiti da se osuši na zraku ili je osušiti sušilom za kosu. Sprej je specifičnog mirisa koji će s vremenom nestati. S obzirom da sadrži morsku sol, malo će isušiti kosu, posebno vrhove, ali nakon što se nanese njegujuće ulje za kosu, rezultat je lijepo definirana kosa.

Jedno od ulja koje je odlično za jačanje kose i postizanje njezinog sjaja je Gliss ultimate resist repair-in-oil sprej za oslabljenu kosu. Prije korištenja proizvod protresite kako bi se sastojci pomiješali i dali maksimalne rezultate. Koristi se tako da se rasprši po ručnikom prosušenoj kosi ili na već osušenu kosu. Radi se o tzv. live in spreju tako ga ne treba ispirati nakon nanošenja. Ulje je ugodnog mirisa, a nakon nanošenja jača kosu kojoj daje sjaj i zdravi izgled. Djevojke s valovitom i kovrčavom kosom mogu je dodatno oblikovati rukama kako bi im kovrče bile bolje definirane i oblikovane.

Pripremila: Marina Pilar

 

Kancelarija bar