ZTC

Unikatne svijeće za rođenje, krštenje vjenčanja i ostale prigode, ali isto tako i izrada poklon paketa za istu namjenu djelo su Marijane Maćešić koja je zaštitno lice branda Svijeće by Mare Art. S Marijanom smo razgovarali o njenom brendu, kako je započela s poslom i tko joj je najveća podrška u životu!

Za početak nam možeš reći nešto o sebi?

Zovem se Marijana Maćešić, imam 35 god. I živim u najljepšem gradu Rijeci. Zaštitno sam lice brenda Mare art, kroz kojeg mogu mojoj kreativnosti dati potpunu slobodu. Bavim se ukrašavanjem i oslikavanjem svijeća za razne prigode, proizvodnjom prirodnih sapuna, pilinga i balzama za usta, te izradom poklon paketa za razno razne prilike.

Kako i kada si započela sa svojim radom, je li ti bilo teško?

Sa izradom svijeća i ostalih Mare art proizvoda ( sapuna, pilinga, balzama i gift box-ova) počela sam pred točno godinu dana. Najprije je to bilo čisto iz hobija i ljubavi prema kreativnom radu, a onda su polako dolazile i narudžbe, pa i pripreme za novogodišnji sajam u ZTC-u. Sjećam se početničkog uzbuđenja i sreće na pozitivne kritike kupaca. Divan je osjećaj kad vidiš da je netko zadovoljan onim što si napravio svojim rukama.

Ako smijem pitati, tko je bio tvoj prvi kupac i što si za njega izradila?

Moj prvi kupac bila je prijateljica moje sestre, koja je naručila gift box kao poklon za rođendan, a nakon toga sam dobila moju prvu veliku narudžbu svijeća na koju sam izrazito ponosna, a to je za Gant store Opatija i Gant store Rijeka.

Tvoj brend se zove Mare art, možeš li nam reći nešto više o samom brendu i proizvodima koje nudiš?

Brend Mare art je poseban po tome što nudi personalizirane svijeće, 100% prirodne sapune, pilinge i balzame za usta, te unikatne gift box-ove. Mare art je zapravo osmišljen da kupcima nudi poklon rješenje za svaku priliku, bilo to vjenčanje, krštenje, rođendan ili jednostavno mali znak pažnje da nekoga razveselite. Beskonačan je broj ideja koji se može ponuditi i ukomponirati kao poklon. Zapravo tek kad krenem raditi neki gift box razne ideje mi padnu na pamet, što u konačnici završi jednim prekrasnim poklonom.

Gdje za sada možemo pronaći tvoje proizvode?

Proizvodi Mare art za sada se mogu kupiti preko Facebook stranice – Mare art by Marijana Maćešić, Instagram profila – Mare art ili na email: mare051@gmail.com, a uskoro će biti u izradi i web stranica preko koje će se moći naručivati Mare art proizvodi.

Radiš li sve isključivo prema želji kupca ili uvijek dodaš neke svoje ideje?

Najčešće radim u dogovoru s kupcima, iako mi daju puno povjerenje i odriješene ruke pa često  radim prema svojim idejama. U konačnici ono najbitnije, uvijek budu izrazito zadovoljni finalnim proizvodom.

Kakve su rekacije tvojih kupaca na završni proizvod?

Do sada sam imala samo prekrasna iskustva s mojim kupcima. U principu svi se slažu u jednom – napravljeno je s ljubavlju. Prekrasan je osjećaj kada vam kažu kako su oduševljeni s onim što naruče. Vodim brigu do najsitnijeg detalja i dok JA ne budem apsolutno zadovoljna s proizvodom ne odustajem dok ga ne dovedem do savršenstva.

Od svega što si izradila, postoji li nešto na što si najviše ponosna?

Ne mogu ništa posebno izdvojiti jer sam ponosna i sretna što je brand Mare art dio nekih posebnih životnih događaja, kao što su vjenčanja krštenja, rođendani i sl.

Planiraš li možda u skoroj budućnosti proširiti svoje poslovanje?

Naravno, već sam u realizaciji nekih poslovnih planova i suradnji, ali to bih još malo zadržala za sebe.

Za kraj možeš podijeliti s našim čitateljima tko ti je najveća podrška u životu i poslu bez koje ne bi mogla naprijed?

Moja najveća podrška i najsnažniji oslonac je moj suprug koji se raduje svakom mom uspjehu i podržava moje ideje. I moj sin koji me inspirira i koji je moja snaga da budem svakim danom sve bolja.

Mi smo jako sretni što možemo promovirati ovakve proizvode koji su rađeni s puno ljubavi, a samim time što ih možete i personalizirati za sebe ili dragu osobu kojoj će to biti pravi unikatni dar od srca!
Foto: privatni arhiv
Pripremila: Stilueta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE