Marrela je jučer, 13. lipnja ugostila jedno posebno događanje – Marella Pink Day. Događanje se održalo u Marrela Shopu u Adamićevoj ulici 19/A u Rijeci.

Marella Pink Day je bilo inspirativno, emotivno i pravo žensko druženje s dozom humanosti, kroz ogled Marella #NEVERALONE humanitarnog projekta i promociju knjige „Život može biti lijep“ riječke kolumnistice i autorice knjige Ivane Grabar.

Ivana je podijelila najljepše misli iz svoje knjige, a Marella nas je počastila prigodnim pink slasticama i pjenušcem.

Ivana Grabar


Humanitarni projekt Srca na djelu dio je ove priče jer Marella podržava SeeMe-ov projekt #heartsmovement, s ekslukizvnom zbirkom nakita. SeeMe je brend koji stvara sofisticirani nakit u obliku srca, a svaku jedinstvenu stavku iz nakita izradile su žene koje su preživjele nasilje. Zajedno s Marellom, SeeMe je osmislila i producirala #NEVERALONE, kapsulnu kolekciju koju karakteriziraju dva povezana srca, koja predstavljaju ljudsko povezivanje između obitelji, prijatelja ili ljubavnika. Srebrne ogrlice i narukvice nose se kao simbol ljubavi, nade i sestrinstva.

Svrha branda #NEVERALONE je pomoći projektu SeeMe, stvoriti radna mjesta za žene koje su u nepovoljnom položaju, te im tim putem osigurati svjetliju budućnost kako za njih, tako i za njihovu djecu.

SEEME.ORG Svjetska trgovinska organizacija, SeeMe stvara radna mjesta u mnogim dijelovima svijeta, zapošljavajući žene, često samohrane majke, koje su pretrpjele nasilje i koje su otišle iz svojih zajednica. Zahvaljujući ovom projektu  žene diljem svijeta uče zanat izrađivanja nakita, dajući život jedinstvenim kreacijama.  Brand  je osnovan 2013. godine od strane Caterina Occhio, bivše menadžerice za pomoć u razvoju UN-a s višegodišnjim iskustvom u pružanju podrške zapošljavanju i institucionalnoj reformi.

Lijep povod i lijepo druženje u centru Rijeke, Ivana Grabar svojim je primjerom pokazala i ispričala kako stvoriti sretan život nakon teških trenutaka, posebno i emotivno ozračje učinilo je ovaj event jedinstvenim!

Foto: Foto Kurti
Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE