Zahvaljujući predivnom ambijentu Trsatske gradine, ona je vrlo često domaćin raznih manifestacija koje privlače pažnju i posjetitelje. Tako nije iznimka bila ni jučer 5. kolovoza, kada je na Trsatskoj gradini  održana je manifestacija čija je nit vodilja svijetlost – Light transformation Gradina. Kaštel je zasjao u potpuno drugačijem izdanju i pokazao svu svoju raskoš pod svjetlima relfektora.

Svjetlosni efekti upotpunjeni glazbenom kulisom prikazali su Gradinu u nesvakidašnjem izdanju, a mnoštvo posjetitelja bilo je oduševljeno ovom prekrasnom svjetlosnom transfromacijom. Igru svijetlosti kreirali su majstori zanata – G.I.S. produkcija koja već nekoliko godina kroz ovu manifestaciju uistinu transformira svarnost koristeći se led rasvjetom, laserima te mnogobrojnim scenskim elementima i specijalnim efektima. Ova manifestacija stavlja naglasak na arhitektonske ljepote trsatskog kaštela što se najbolje postiže svjetlosnim elementima koji su foku postavili na jedinstvene elemente Gradine kao što je Rimska kula, zmajevi i prošelje Mira junaka te spilje. Osim svjetlosne atrakcije, goste su zabavljali i plresni ritmovi za koje je bio zadužen Dj Dado- renomirani DJ koji je nastupao u brojnim klubovima diljem Hrvatske i Tony T Sax na saksofonu – diplomirani glazbenik i profesor te dobitnik nagrade Status.

Ljeto na Gradini nastavlja se uz koncert već sutra, 7. kolovoza kada će nastupati osebujni glazbenik Božo Vrećo. Koncert počinje u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE