Ana je kao mala željela biti balerina, ali iz životnih razloga to je ostao samo san. Ali eto u zrelim tridesetima, Ana Jugo, majka dvoje djece je proplesala! Odlaskom na jedan riječki plesni event rodila se ideja. Na ovom projektu mislilo se na svaki detalj, na svaku ženu koja sa svojim problemima i životnim pričama korača na daske koje život znače.

Mammas Show je samostalno plesno natjecanje za dobnu skupinu 30+, SENIORI 2.

Nakon premijernog izdanja u ožujku u Opatiji dobili su veliku medijsku pozornost, a zavidno umijeće i talent pokazali su brojni plesači i plesačice iz svih dijelova Hrvatske i Slovenije. Grupe se natječu u raznim kategorijama -urban, MTV, musical, show dance, balet, production number, trbušni ples.

Cilj natjecanja je aktivirati seniore 2 u što većem broju, te su stoga odlučili napraviti turneju diljem Hrvatske kako bi dobna skupina 30+ mogla biti aktivna tokom cijele godine.

Ljetno izdanje MAMMAS SHOW održat ce se na predivnom Hrvatskom otoku Krku u Malinskoj, dana 09.06.2018.godine s početkom u 20h u velikoj sportskoj dvorani BOGOVIĆI u sklopu ISLAND DANCE COMPETITION.
Nakon natjecnaja čeka vas party u beach bar-u.
Kotizacija po osobi iznosi 15€.
Novčane nagrade za PRVA TRI MJESTA.
NAJBOLJA KOREOGRAFIJA:DOBIVA BESPLATNU KOTIZACIJU ZA VELIKO FINALE MAMMAS SHOW-a U OŽUJKU 2019. u OPATIJI.+
Dodjite, podržite, zaplešite i zabavite se!
Link za prijavu MAMMAS & IDC

Za sve dodatne informacije posjetite Mammas Show
Pripremila: Stilueta
Foto:Mammas Show/Borna Ćuk

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE