ZTC

Ako ste mama onda zasigurno imate mnogo pitanja, nedoumica, toliko toga bi željele znati kako bi svojim klincima mogle dati najbolje. Udruga Mame i klinci, tate i ljubimci osim što organizira kongres Mame&klinci, pokrenula je i besplatni online magazin istog naziva namijenjen svima mamama s malim ali i one s malo većim klincima.

Magazin obrađuje mnogo tema, od odgoja, zdravlja, prehrane, karijere, braka, odnosa, komunikacije, znanosti, kreativnost, zabave, zapravo sve one teme koje svakodnevno zaokupljaju mnoge mame.

“Inicijalna želja bila je da na jednom mjestu okupimo mnoge udruge, portale koji se bave mamama i roditeljstvom kao i stručne osobe iz različitih oblasti  kako bi svatko u ovu sliku utkao svoj komadić znanja i tako zajedno stvorili prekrasan mozaik”, rekla je Danijela Gašparović urednica magazina.

Prvi ljetni broj je vani i donosi mnoštvo zanimljivih tema, o tome što trebate znati o sunčanju i UV zaštitnim faktorima, kako iskoristiti ljeto i odviknuti svoje malene od pelena, savjete o dohrani mališana, ali i što je dobra prehrana djece predškolske dobi. Možete naći prijedloge zanimljivih ljetnih aktivnosti za klince ili aktualnu temu kako iskoristiti naše Vatrene u odgoju djece, ako ste se pitali zašto je dobro imati kućne ljubimce naći ćete odgovor, a otkrit ćete i što klinci ne vole dok se voze. Zanimljivo je i veliko istraživanje zašto djeca danas imaju poremećaj pažnje i što je uzrok tome, te kako iskoristiti ove praznike za zbližavanje obitelji. Magazin vam poklanja i online knjigu Plavuša u borbi s nosorogom da se mame napune pozitivom.

U prvom broju tu su:
she.hr lifex.hrpoduzetnica.hrzenskisvijet.commamaustiklama.com, sretnamama.hr,
najsretnijabeba.webs.com, Udruga-praktikum.hr, SmArtIdeasLabI, mameiklinci.com, 
lipadona.com

Ima tu još mnogo toga, zato slobodno kliknite ovdje Mame&klinci magazin ljeto 2018 i pregledajte ili preuzmite svoj magazin i uživajte u čitanju.

Imajte veseli i ispunjeni odmor!

Foto: PR
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE