Na današnji dan,  Dan žena, pripremili smo vam nekoliko savjeta kako samu sebe razmaziti, a za naše muškarce: Kako razveseliti svoju damu na ovaj dan? Ako nas pitate, ljubav i jednakost bismo trebali slaviti svaki dan, pa ipak uživat ćemo u tim posebnim trenucima pažnje  bez prigovora…

Po jutru se dan poznaje! Pripremite omiljeni doručak svoje drage uz šalicu tople kave i donesite joj ga u krevet. Neka jutro započne bez stresa i sa osmijehom na licu!

Mali znaci pažnje nikada nisu na odmet, posebice na ovaj dan. Sitnica od srca ostavit će traga. Bilo da se radi o materijalnom ili još ljepše onom nematerijalnom, bitan je uložen trud i pažnja, koji pokazuju koliko poznajete tu osobu.

Posvetite dan sebi, otiđite na masažu ili kozmetički tretman koji ste dugo priželjkivale. Ponekad je potrebno odvojiti koji sat samo za svoje potrebe i želje… Kad ako ne danas?

Iznenadite ju sa njezinim omiljenim kolačem ili slasticom, posebno će je razveseliti ukoliko je pokušate pripremiti sami. Ponovno, bitan je trud! Uvijek možete “udružiti snage” ako stvari pođu naopako! 

Te za kraj, neizostavan dio: buket omiljenog cvijeća. Sa njime baš nikada ne možete pogriješiti, neovisno o prilici! Pobrinite se da je dočeka ujutro i učinite da se osjeća još posebnijom nego inače.

Uživajte u Danu žena, slavite jednakost, ljubav i harmoniju odnosa baš kao i svakog drugo dana u godini.

Pripremila: Katja Grubiša