Danas uživamo u malim ženskim razgovorima sa predivnom Tamarom Vešović, suprugom poznatog riječkog nogometaša Marka Vešovića. Nadahnuti prekrasnim fotografija s njezinom Instagram profila, koji prati preko 45 000 ljudi, odlučili smo Tamari postaviti nekoliko pitanja o njezinim omiljenim beauty ritualima i proizvodima koje svakodnevno koristi te tajni uvijek njegovanog i lijepog izgleda.

Koji su tvoji “must have” proizvodi koje koristiš svakog dana za njegu kože?

Netko sam tko dosta vremena posvećuje svojoj koži, ne mogu zamisliti da jednog dana ne stavim mlijeko/losion za tijelo. Budući da sam sada u sedmom mjesecu trudnoće njegujem se mnogo više nego inače i koristim proizvode koji se preporučuju u mom stanju, a ranije sam koristila neku hranljivu kupku i nakon toga mlijeko za tijelo, obično je to neko koje jako lijepo miriše, a ujedno i njeguje kožu. Naravno, s’ vremena na vrijeme odradim piling. 

Savršeni jesenski make up – kako ga stvoriti i koje proizvode koristiti?

Što se tiče makeup-a, osnova mi je njegovana koža lica. Najbitnija stavka je da koža izgleda blistavo, svježe i odmorno. Na očima volim boje cigle, narančaste i crvenkaste tonove, mislim da su te boje pravi jesenski “must have”. Malo bronzera, rumenila i neki “nude” ruž i spremna sam!

Imaš li svoj jutarnji i večernji ritual njege kože lice? 🙂 Koliko je važno pravilno čišćenje i hidratiziranje kože?

Svako jutro i veče stavljam iste proizvode na lice. Prvo ide tonik, nakon tonika serum, a onda i krema. Već par mjeseci koristim proizvode Biologique Recherche i oduševljena sam njihovim učinkom. Smatram da je najvažnije pravilno očistiti kožu prije nanošenja bilo kojeg proizvoda za njegu. I naravno, tu je i nezaobilazna hidratacija kože.

Misliš li da, kada su u pitanju šminka i kozmetika, cijena opravdava kvalitetu ili se ponekad mogu pronaći kvalitetni proizvodi i u drogerijskom rangu? Možeš li nam otkriti nekoliko drogerijskih proizvoda, koji se uvijek nalaze u tvojoj kozmetičkoj torbici?

Odnos cijene i kvaliteta proizvoda mogu dosta da budu povezani ali naravno da se mogu naći drogerijski proizvodi koji rade odličan posao za našu kožu. Garnier ima super maske za lice, Maybelline Age Rewind korektor je veoma poznat po tome kako dobro prekriva podočnjake, a L’oreal-ov puder Infallible je jednako dobar puder kao većina pudera koji se nalaze na skupljoj strani.

“Tajna” uvijek lijepog i njegovanog izgleda? 🙂

Mislim da tajna uvijek lijepog i njegovanog izgleda leži u tome da se prvenstveno osjećamo dobro u svojoj koži. Kada ste istinski sretni onda se to vidi i spolja. Ali nije na odmet otići na par tretmana i voditi računa o svojoj koži na najbolji mogući način.


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Instagram @troublemaker_tb

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE