Ne znam za vas, ali ja jednostavno obožavam predmete koji sadržavaju priču, šaljivu poruku ili jednostavno prekrasan dizajn, a najviše od svega volim predmete koji imaju baš sve to. Često se uhvatim ako uzdišem nad sitnicama za interijer ili modnim dodacima, koji naizgled nemaju neku posebnu funkciju, ali su jednostavno posebni i obožavam ih gledati, vidim ih u svojem prostoru. Niti sama ne znam kako to točno definirati, ali eto “patim” od tih girly stvari, koje šire pozitivnu energiju, izmamljuju mi osmijeh na lice i učine da se osjećam jedinstvenom.

Ne, današnji članak neće biti preplavljen ružičastom bojom, šminku i potpeticama, već malim “neophodnim” sitnicama za svaku urbanu princezu – damu koja voli ispijati kavu iz personalizirane šalice, nosi majice sa statement porukama, a radni prostor ukrašava šaljivim ilustracijama. 

U kreativnoj radionici REMAKE pronašla sam ručno izrađene šalice s porukom. Najviše mi se svidjela ova: I am simple person with complicated mind! Pomalo retro, a opet neodoljivo chic – ove šalice učinit će jutarnji ritual ispijanja kave posebnim iskustvom, kakvo i zaslužuješ! 

Za odlazak na posao ili fakultet neophodno je pripremiti i marendu ili mali “snack”, te naravno ponijeti kavu ili omiljeni svježi smoothie. Ovi mali dnevni rituali nikada nisu bili posebniji uz ovu preslatku termosicu i vrećicu sa Asosa. Neka vam dan započne sa daškom humora i dobrog raspoloženja!

Sve više djevojaka i žena bira minimalistički, decentni nakit. Ovaj divan lančić pronašli smo na Asosu i zaljubili se u poruku koju šalje. Ponekad nam je potreban mali podsjetnik koliko smo posebne i prekrasne baš onakve kakve jesmo – unikatne! Ovo je lijep poklon za samu sebe, prijateljicu, sestru, majku ili jednostavnu posebnu žensku osobu.

Domaći brend KOKA naš je odabir kada smo u potrazi za “statement” majicama, koje na šaljivi način spajaju pisanu riječ i ilustraciju. Svaka kraljica treba jednu njihovu majicu poput ove sa natpisom: “Savršeno nesavršena!” Sve mi imamo svoje male mane i “nesavršenosti” , no upravo nas one čine posebnima i drugačijima, nikada nemoj zaboraviti to!

Ukoliko i ti, baš poput mene, voliš svoj radni prostor ispuniti ilustracijama, motivacijskim porukama, dragim fotografijama , obožavat ćeš idući predmet. Ilustracije Koka, novitet su u njihovoj ponudi, koji naprosto obožavamo. Postoje dani kad se jednostavno osjećamo kao da nam se ništa neda, jednostavno se želimo prepustiti mašti i uzdignuti “glavu u oblake”, daleko od ljudi i obaveza koje nas opterećuju. I znaš što? To je sasvim ok! Može mi se!

Prikladnu ilustraciju pronašla sam i kod drage i talentirane ilustratorice STEFANIJE BETOSKE. Njezini radovi me uvijek inspiriraju, motiviraju i jednostavno uljepšavaju dane.

Za kraj, svaka dama treba i pravi rokovnik, koji će joj pomoći u organiziranju dnevnih obaveza. Ovaj inspirativan planer s močnolm porukom, plod je suradnje jednih od naših omiljenih domaćih brendova MAŠNICE i ZLATNE KIŠE. Svijet vjeruje u ženu koja vjeruje u sebe! – poruka koja će nas motivirati svakoga dana da ostvarujemo svoje snove ne samo na papiru već i u stvarnome životu.


Drage moje, nadam se da ste uživale u ovome članku i pronašle pokoju sitnicu koja vas inspirira, nasmijava i potiče da svakoga dana volite sebe i druge oko sebe još više, osjećate se posebnom i vrijednom, jer to zaista i jeste!
Pripremila: Katja Grubiša
Photo: facebook stranice navedenih brendova, Asos, Ivor Mažar, sbetoskaillustrations

Vaši komentari
SALLY