ZTC

Valentina Štokovac, poznatija pod imenom Le Beauty Mansion, je mlada vizažistica koja iza sebe ima brojne suradnje i već je poznato ime u makeup svijetu. Osim šminkanja, bavi se i pisanjem, modnom kritikom, održava edukacije i još mnogo toga. Završila je Kulturologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a šminkanjem se počela baviti na prvoj godini fakulteta kad je završila i španjolsku akademiju za vizažista i osobnog stilista Cazcarra.

Make up i moda su njezine velike ljubavi,  dugogodišnja sam vizažistica i suradnica Cro a Portera, surađivala  je i mnogo  hrvatskih dizajnera,  a neki od njih su Zigman, Matije Vujica, Alexandra Dojčinović, Twins, Elfs, XD Xenie Design, Ana Marie Ricov, Hippy Garden, Sonja Lamut, Andy’s design, Showroom Antonela, Ivana Tomić, Nebo, Arileo, Madame Demode, Lore, Klisab, Boris Pavlin, Loredana Bahorić…

Masterclass u Puli

Valentina je u Puli održala uspješan make up masterclass, a idući je zakazan u Rijeci, 15.04. u 10:30h, u hotelu Bonavia. Masterclass je koncipiran kao cjelodnevno predavanje gdje će detaljno predstaviti preko 200 aktualnih beauty/skincare proizvoda na tržištu.

Neke od tema koje će obrazlagati su:

1.dio

-njega lica/ svakodnevna rutina, maske i pilinzi, tretmani čišćenja lica, struktura kože – određivanje podtona, puderi: vrste i primjena, primeri  i kreme, korektori, obrve i uređivanje istih, sjenila: kolorimetrija i teksture, tuševi, konturiranje, highlighteri: primjena, maskare i umjetne trepavice, ruževi i sjajila, bronzeri, translucenti, mineralni puder, makeup pribor i alati, trikovi i zanimljivosti

Detaljno će predstaviti proizvode, njihovu strukturu i primjenu

2.predstavljanje look-ova na modelima uz detaljno objašnjavanje postupka (osim direktnog gledanja detalji će biti prikazani i na projektorskom platnu u realnom vremenu)

Ovo je idealna prilika da naučite više o make up proizvodima i usavršite lookove te naučite više jer beauty rutina dio je svakodnevice svake žene.

Edukacija je osmišljena kao cjelodnevno druženje u opuštenoj atmosferi. Ovo je prilika da pitate bez zadrške sve što vas je oduvijek zanimalo o makeup proizvodima, tehnikama i alatima. Poklonite sebi i ženama s kojima dijelite život ovo nezaboravno, edukativno i pomalo inspirativno iskustvo. 

Prijave su u tijeku putem FACEBOOK STRANICE ili broja 098/410-067.

Make up artistica Valentina Štokovac veseli se riječkom druženju

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE