My Happy Skirt i Print4ever zaslužni su za odličan styling naših djevojaka u sklopu kampanje djevojačka večer!

Maja Tomažić Jakumatović dizajnirala je prekrasne suknje od tila koje su se savršeno uklopile u djevojačku zabavu. Maja je ekonomistica, modna dizajnerica i poduzetnica te je vlasnica i direktorica firme Albonakommerce poznatije po trgovini tkanina Tekstila (Ivana Grohovca 3a, Rijeka). Maja je i začetnica brenda My Happy Skirt – riječkog modnog brenda koji u svojoj ponudi ima unikatne suknje s broševima koje nose jedinstvene poruke. Svaka suknja je unikatna i predstavlja uspješnu ženu s dozom elegancije. Ne postoje dvije iste suknje u My Happy Skirt, buduće vlasnice same odabiru model i materijal, a sve ostalo ostaje ugodno iznenađenje.

Više o My Happy Skirt možete pronaći na Facebook profilu.

Sada kada imamo suknje bile su nam potrebne i majice koje govore “djevojačka zabava”, pravu stvar za nas imala je ekipa iz Print4ever. Njihove majice sa slikama i natpisima savršeno su se uklopile sa suknjama i podigle cijeli styling na novu razinu ženstvenosti i moderne mlade!

U današnje vrijeme tehnologija je vrlo razvijena te se količina fotografija koju ljudi posjeduju na svojim uređajima znatno povećava iz dana u dan. Međutim nostalgija uhvati svakog od nas, svi se mi nekad sjetimo starih foto albuma koje naše bake i mame čuvaju na tavanu, a sve manje vremena ulažemo u printanje nama dragih uspomena. Print4ever osim izrade majica, omogućuje i svima vama da isprintate svoje najdraže uspomene na vidljivo mjesto poput platna kojim možete ukrasiti vaš dom.

Više informacija za Print4ever možete potražiti na njihovoj službenoj stranici ili Facebook profilu.

Za odličan styling možemo zahvaliti uspješnoj suradnji i kombinaciji Print4ever majica s My Happy Skirt suknjama!

Foto: Ivor Mažar

Modeli: Ivana Brkljačić, Daril Brokvar, Maris Šegon, Carolina Bajrić, Petra Šutej

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
SALLY