ZTC

Sve što je personalizirano, novo i neobično – nama se sviđa! Jako malo smo toga otkrili o brandu Poolman.hr, ali sve što smo vidjeli na društvenim mrežama i službenoj internetskoj stranici jako nam se svidjelo, od satova, dječjeg asortimana, dekora i pogotovo personaliziranih daski za kuhinju. Krenimo zajedno u potragu za informacijama…

Tko nam se krije iza ovog branda i što predstavlja ime?

Poolman.hr je brand iza kojeg stojimo mi, bračni par, Maja i Etienne Poolman. Upoznali smo se u Finskoj, zaljubili, proputovali svijet, oženili i postavljeno je pitanje gdje ćemo živjeti pošto sam ja iz Hrvatske a Etienne iz Južnoafričke Republike. Nakon našeg prvog odmora u Hrvatskoj, Etienne je ostao očaran ljepotama zemlje, ljudima i običajima i nakon par godina smo se odlučili potpuno preseliti u Zagreb iz Cape Towna. Pošto je naše prezime unikatno za ove prostore, nakon dugog razmatranja različitih imena i ideja na kraju smo se stalno vraćali na ideju s prezimenom.

Maja i Etienne Poolman

Koliko dugo već postojite i sjećate li se onog prvog trena u kojem se rodila ideja da krenete na ovu kreativnu avanturu?

Postojimo nešto manje od godinu dana, ali ideja je tu već dosta godina. Tijekom naših putovanja vidjeli smo slične proizvode koji su nam se svidjeli ali kojima smo htjeli dati naš štih. Kad smo se vratili u Hrvatsku počeli smo se “igrati” i napravili par personaliziranih daski obitelji i prijateljima. Videći njihove reakcije dobili smo još dodatan poticaj da se predstavimo i javnosti.

Jeste li zadovoljni reakcijama javnosti, čini nam se da ste jako dobro prihvaćeni?

Da, vrlo smo zadovoljni sa reakcijama. Čak imamo i kupce koji se vraćaju po još, neki i sa svojim idejama.

Kako nastaju ideje za nove proizvode?

Osim daski za rezanje, većina ideja dolazi zbog naše kćerke. Bilo da je to uređenje njenog malog kutka u stanu ili igračke koju znamo da će ona obožavati.

Ima li interesa i van granica Lijepe naše?

Pomalo, polako se širimo i izvan granica… Trenutno su naše daske u upotrebi u domovima u SAD-u, BiH i Njemačkoj.

Zakoračili smo u novu godinu, pripremate li i vi neke novitete?

Da, imamo par ideja koje ćemo u narednih nekoliko mjeseci i prezentirati javnosti.

Ideja, stvaranje, prezentacija, zanimanje kupaca, povratna informacija, dug je to proces i puno je stepenica, postoji li neki dio u radu koji vas najviše motivira i inspirira za sve daljnje akcije?

Cijeli proces je zabavan i uvijek pun inspiracija, ali pošto je većina našeg asortimana darovnog karaktera, najveća motivacija su povratne informacije naših kupaca da je poklon izazvao super reakcije kod primatelja.

Možemo li dobiti neku fotografiju proizvoda u stvaranju, kako bi stekli dojam kako nastaju sve te divne stvari iz vašeg ateliera?

Naravno!

Priče poput ove okosnica su naše Stiluete i raduje nas ovaj zanimljivi bračni par pratiti i dalje, a vi ih obavezno posjetite na službenoj internetskoj stranici POOLMAN.HR, oduševit ćete se baš poput nas!

 

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE