ZTC

Šest godina uspješnog poslovanja slavi poduzetnica Maja Andrijašević Drmač.

Kako mi je prodaja bila vrlo bliska, sasvim slučajno sam ušla u svijet noktiju i gelova. Prodaja je moja ljubav i strast, uz to kad vidim šljokice, boje,cirkone i sve ono što ovaj posao nosi moj entuzijazam stalno raste.“

RICH NAILS-u je primarna djelatnost prodaja kompletnog asortimana za nokte. Danas ima najbolje gelove za nokte kao i cijeli asortiman potreban za rad s noktima, uz to, važno je napomenuti opskrbljuju cijelu Hrvatsku. Svojim su klijentima neprestano na raspolaganju što znači česti kontakt putem društvenih mreža od 00-24h kako bi svaki upit dobio pravovremen odgovor. Radi se o poslu koji je vrlo zahjevan no uhodan, robu šalju poštom i stigne  dan, dva od dana slanja, a klijenti su prepoznali brzinu, uslužnost, ljubaznost i kvalitetu te je posao u neprestanom rastu dok se nižu nove suradnje.


RICH NAILS poslovnica smještena je u Dugoselskoj 12 u Zagrebu. No, ovoga puta umjesto o poslu, s Majom smo odlučili porazgovarati o njezinom stilu.

Majo, vrlo si atraktivna I znaš to istaknuti, no koje su glavne razlike tvog privatnog I poslovnog stila?

Vrlo mi je sličan poslovni i privatni stil u smislu da podjednako mora biti usko i pripijeno.  Nisam ljubitelj širokih stvari u čemu ćete me I rijetko vidjeti.

Potpetice su mi obavezne za oba stila oblačenja ,s tim da kad poželim privatno obuti tenisice I one moraju biti na petu. Definitivno sam tip koji tajice I tenisice nosi isključivo  u teretani i na treninzima.

Voliš li poslovni dress code?

Imam sreću da se bavim poslom gdje nije striktno propisan i obavezan klasičan dress code kao npr za rad u banci,javnoj ustanovi I slično. Pravila oblačenja na poslu kojim se bavim postavljam sama, svoje djelatnike i sebe ne ograničavam u stilovima nego im omogućujem da se osjećaju samouvjereno Iiugodno jer samim tim će dati svoj maximum.

Preferiram casual dress code koji mi omogućuje poigravanje sa modernim i ne uštogljenim komadima odjeće. Ukoliko idem na neki domjenak ili sastanak koji zahtjeva striktno poslovni look vrlo rado ga nosim.

Može li žena biti decentno poslovno odjevena I svejedno atraktivna?

Svakako,ženska ljepota dolazi prvenstveno iznutra. Ako je žena sretna,zadovoljna,radi na sebi svom tjelu i drži do sebe ona zrači. Atraktivnost dolazi iz njenog zadovoljstva i samopouzdanja tako da bi moj odgovor bio da.

Koja ti je omiljena business kombinacija?

Trenutno omiljena kombinacija su mi dugački moderni sakoi koji se mogu nositi I kao haljine što je vrlo interesantno. Možete ih nositi  na poslovni sastanak uz hlače ili suknju sa dezeniranom majicom te ih iskoristiti i za izlazak van domene poslovnog okruženja.

Znaju li žene uživati u sebi I modi ili ti se čini da ipak se više bave nabacivanjem posljednjih modnih trendova?

Bit je znati iznijeti odjeću bez obzira na marku I cijenu noseći svoju osobnost. Za mene je to uživanje I dobitna kombinacija.

Puno puta mi se dogodilo da primijetim predivno obučenu ženu u ne tako skupim kombinacijama ,no bez obzira na to ona to zna nositi i izgleda vrlo moćno.  Nasuprot tome ima mnogo žena koje slijepo prate trendove,imaju najnoviju I najskuplju odjeću, a kada ih vidiš odišu praznoćom. Za dobar modni izričaj etiketa nije preduvjet.

Koje su osnovne stavke tvog poslovnog stila?

Na prvom mjestu bih rekla da moraju biti visoka potpetica i obavezno ruž za usne.

Visoke pete daju mi još jedan dašak samouvjerenosti da bih mogla uploviti u poslovni dan.

Torba koja je univerzalna i uklapa se u većinu kombinacija,a što se tiče odjeće ona mora biti udobna,nosiva i uklapati se .

Svako jutro kada se spremam za posao nemam u glavi nikad kombinaciju već ju tada biram ovisno o raspoloženju, i vremenu. Kao što i primjećujete moje raspoloženje je uglavnom pozitivno i vedro po bojama koje nosim.

Ipak, pratimo te putem Instagrama I u dnevnim I večernjim prilikama, u čemu se najbolje osjećaš?

Podjednako dobro se osjećam I u jednim I drugim kombinacijama. Obožavam kada iz dnevnih hlača utonem u večernju haljinu. Osjećaji koji se tada stvaraju doista su čarobni prelaskom iz jednih u druge kombinaciju I to je ono što je bit,mijenjati stilove I poigravati se sa istim. Bilo bi dosadno biti po cijele dane u večernjim haljinama, nestao bi čar ulaska u svečani komad odjeće.

Ulozi uspješne poslovne žene I majke nedavno si dodala I ulogu zaštitnog lica modne kampanje, o čemu se točno radi?

U pitanju je jedna predivna suradnja koja se nedavno dogodila. Riječ je o novom brendu koji je izašao na naše tržište “FELIS FASHION”. Za zaštitno lice I ambasadoricu odabrali su mene. Prateći moj rad,stil i put ka uspjehu kontaktirali su me i evo suradnja je fantastično počela.

 

Reakcije ljudi su fenomenalne,što je najvažnije prihvatila sam tu suradnju jer su modeli zaista posebni,nosivi, cijene pristupačne I uz to sve je ručno rađeno I hrvatski je proizvod što svakako podržavam. I sama volim komade koji izgledaju “svjetski a pristupačni su”.

Kad bi se okušala u modnom dizajnu, što me ne bi čudilo na sve uspjehe koje nižeš, što bi prvo kreirala?

Vrlo zanimljivo pitanje. Nisam još o tome razmišljala da bih sama nešto kreirala ali vrlo temeljito,sugestivno I surađujem u FELIS komadima odjeće tako da ja već jednim dijelom I kreiram iza paravana. Svoje ideje,sugestije i zamisli rado podijelim sa njima te sam I tu ispunjena a za samostalni rad nikad se ne zna što da ne. U svakom slučaju nikad ne reci nikad, sve opcije su moguće.

Foto: privatni arhiv i brand Feliz Fashion

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE