skip to Main Content
MENU
Magična kremica iz Bio Nature

Magična kremica iz Bio Nature

Ljeto je već počelo i sve pripreme za blistavu kožu su napravljene. Trebamo se pobrinuti za pravilnu zaštitu kože i kose te cjelokupnog organizma kako izvana tako i iznutra prilikom izlaganja suncu.

Ja sam probala jednu iznimnu kremu za kožu iz Bio Nature koja potiče brže tamnjenje kože uz njegu i zaštitu. Receptura je naravno tajna, ali su zato rezultati prilično javni- u obliku lijepe, preplanule kože J! Mogu reći da me se dojmila ta kremica jer pri samom nanošenju je koža za nijansu tamnija, odnosno brončana, a ujedno je i svilenkasta i prefino miriši. Nakon samo par izlaganja suncu primijetila sam brže tamnjenje nego obično s obzirom da svake godine dobijem boju tek na kraju ljeta jer sam jako svijetle puti. Ovaj put se boja „ulovila“ odmah!

krema 4

Bio Natura je trgovina biljnim preparatima na Viškovu u Vtc-u, a vlasnica Valentina Galjer trudi se pomoći svakom klijentu na temelju njihovih osobnih želja. Svaki proizvod se spravlja individualno, nema standardnih linija proizvoda jer je svaki klijent poseban te mu se i pristupa na takav način. Valentina je iskusna poznavateljica biljaka koje sama i uzgaja te vam može složiti recept  i preparat za gotovo svaki problem. Najbitnije je vratiti se prirodi te u prirodi potražiti lijek koji će na prirodan način riješiti situaciju.

Moram još napomenuti da sam u trudnoći koristila jednu super kremu protiv strija… i zahvaljujući njoj sada nemam strije! Valentina svaka čast! 🙂

U Bio Naturi možete naći preparate za kožu, probleme sa zdravljem bilo kojeg oblika, čajeve, sve što je priroda dala…

Sljedeći put vam donosim intervju sa Valentinom koji će biti jaaako zanimljiv tako da budete spremni… 🙂

Milena Marot

Milena Marot – wellness savjetnica
Osoba koja vas savjetuje o kvalitetnoj prehrani i proizvodima koji odgovaraju vama i vašem načinu zivota. Pomoći će vam sastaviti osobno prilagođen program te raditi s vama individualno ili u skupini. Milena će vas usmjeravati, motivirati i nadahnuti da postignete ciljeve koje ste si postavili. Kada je riječ o zdravlju i fitnessu, svi mi imamo dobre namjere no ima dana kada trebamo dodatnu inspiraciju. Upravo ćete to pronaći na ovim stranicama čitajući Milenine savjete.
Kontakt: Milena Marot FACEBOOK: ZDRAVO TIJELO ZDRAV DUH

Facebook KOMENTARI

Back To Top