ZTC

Ljepota našeg posla definitivno leži u svakodnevnom istraživanju interneta i društvenih mreža u potrazi za novim talentima čiji rad želimo podijeliti s našim čitateljicama i čitateljima. Danas nam je za oko zapeo brend o kojem najbolje govore brojke u desecima tisuća pratitelja te na dnevnoj bazi stotine oduševljenih komentara žena koje su izabrale baš njihove proizvode za svoje najmlađe princeze.

Vjerujte mi, ovo je jedan od onih brendova čije fotografije možete promatrati satima i još uvijek nećete vidjeti sve – svu kreativnost, maštu i originalnost koja jednostavno ne stane u jednu fotografiju. Njihove proizvode potrebno je vidjeti u živo kako biste uočili sve detalje i ljubav utkanu u njih. 

Luxury baby fashion definitivno jest ispravan naziv za sve rukotvorine, dekoracije za dječju sobu te odjeću koju potpisuje domaća kvaliteta.  Prekrasne puderaste nijanse, nježna ružičasta i bijela uz neizostavan dodatak zlatne izgleda neodoljivo, gotovo da ćete i sami poželjeti ponovno biti dijete! Uživajte u fotografija te se i sami uvjerite u ljupkost ovih simpatičnih proizvoda za najmlađe.

LUXURY BABY FASHION


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook Luxury Baby Fashion

Vaši komentari