ZTC

Kada je u pitanju dječja obuća želimo samo vrhunsku kvalitetu materijala i izrade, koji će pružiti udobnost, toplinu te stabilnost za one najmlađe. Domaći brend Lunilou, sjaji  svjetskim sjajem i prepoznavnošću. Njihova obuća oduševljava što preslatkim izgledom, što najkvalitetnijim finim pamukom, koji ih čini sanom snova svakog roditelja te naravno bebice.

Bebe vidimo u okruženju kao dragocjena i osjetljiva bića i iz tog razloga Lunilou proizvodi su pomno odabrani po kvaliteti, čistoći i dizajnu. Jedna od naših sirovina je PIMA pamuk – najfiniji pamuk na svijetu iz sjevernog Perua. Taj idealni materijal čini naše proizvode jedinstvenim. – Lunilou

Ova obiteljska tvrtka osnovana od strane dviju sestara, proizvodi dječju obuću od 2015. godine. Njihovi proizvodi ne samo da njeguju vašu bebu, već i okolinu. Naime, u našoj regiji teško je pronaći odjeću napravljenu od prirodnih materijala koji su pogodni za osjetljivu kožu. Danas, sa Lunilou proizvodima, svi roditelji imaju mogućnost osigurati djeci prirodno i ekološki osviješteno djetinjstvo. U isto vrijeme radimo male, ali značajne promjene. Kupnjom ovih cipelica, doprinosite svojoj okolini i čuvate svijet u kojem djeca rade svoje prve korake.

Ovaj brend pravi je dokaz kako su održivost, kvaliteta i estetika savršen spoj i dobitna kombinacija. Od samog proizvoda, preko neodoljive ambalaže, te sanjivih fotografija – Lunilou sadrži baš sve!

WEB STRANICA


Pripremila: Katja Grubiša
Izvor: lunilou.com/hr

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE