ZTC

Kada sam prvi put ugledala proljetnu kolekciju poznatog domaćeg  brenda torbi LOVELY BAGS, kroz misli mi je prolazilo: “Ajme, ovo je prekrasno! Baš ovakva mi treba… Pa sve su predivne, kako se odlučiti?” Naime, nova kolekcija odiše hit pastelnim tonovima proljeća poput nježne ružičaste i plave boje. Dolaze u najrazličitijim modelima, primjerenim za svaku priliku: od odlaska na posao do večernjeg izlaska. Torbe prati klasičan dizajn prikazan na moderan način, atraktivne kopče, te decentni uzorci.

Zapravo, jedini je problem kako uopće izabrati svoj omiljeni model? Jedno je sigurno: Koji god odabrali, nemoguće je pogriješiti!

Ove torbe mogu stajati uz bok svjetskim modnim brendoma, što modernim dizajnom, što kvalitetom, ali i prepoznavnosti. Njihovu priču iz kolekcije u kolekciju s neskrivenim oduševljenjem pratimo, dok zamišljamo torbice i u svojem ormaru. 

Zaštitno lice ponovno je prekrasna Hana Hadžiavdagić Tabaković. Svojom ljepotom, ali i karizmom savršeno se uklopila u ovu proljetnu modnu bajku. Modeli prikazani na fotografijama odličan su odabir za dnevne kombinacije, ali i za odlaske na posao ili nešto elegantnije povode. Jednostavne, klasične, a tako posebne. 

Photo: Facebook stranica Lovely Bags