skip to Main Content
MENU
Ljeto uz Olival kozmetiku

Ljeto uz Olival kozmetiku

Kosa, kruna svake glave, ono što nas žene čini ili zadovoljnijima sobom ako je sve u redu ili utječe na pad samopouzdanja čim primijetimo da nam je kosa lošije kvalitete, nezdrava i suha. Zdrava i sjajna kosa najljepši je modni dodatak koji žena može nositi svake sezone. Ljeti, kada nosimo malo odjeće, ovaj detalj još jače dolazi do izražaja. Da bi vaša kosa ovo ljeta zablistala u punom sjaju pobrinut će se Olival šamponi i ulja.

Naime, Olivalovi proizvodi osigurati će najbolje prirodne sastojke za svaku vrstu kose, a kako bi to postigli koristiti će snagu avokada, čička, oraha, argana, badema… Jako dobro to zna Barbara Radulović, zaštitno lice Olivalove Sun i Hair linije koja naglašava kako najradije koristi prirodne proizvode te je pobornik kozmetike ovoga domaćega brenda.

olival

Olivalov Avokadov šampon posebno je osmišljen za oštećenu i suhu kosu, a njegovi osnovni sastojci su Pantenol i avokadovo ulje. Dok Pantenol obnavlja vlasište i hrani vlasi prodirući duboko u korijen, avokado donosi brojne druge benefite. Ulje ove tropske biljke bogato je s čak pet vitamina, ali i lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama pa djeluje regenerirajuće. To ga čini idealnim za svaki tip kose, a naročito za obojenu ili izbijeljenu kosu.

Osim u sastavu Avokado šampona, Olival ovo visokovrijedno ulje nudi i kao samostalni proizvod. Avokadovo ulje može se tako primijeniti direktno na vlasište, i na taj način nahraniti kosu.

Za one koji se suočavaju s problemom pojačanog ispadanja kose ili suhe peruti, u Olivalu je osmišljen i drugi duo šampona i ulja. Ovaj duo dolazi od manje egzotične, ali nevjerojatno korisne biljke – čička. Čičkovo ulje u našim je krajevima od davnina poznato po svome ljekovitom djelovanju. Glavne djelatne tvari u njegovom sastavu su inulin, eterično ulje i tanin, pa ima protuupalno i antimikrobno djelovanje. Zbog ovih osobina daje iznimne rezultate, pogotovo u liječenju suhe seboreje kože i vlasišta. Zato se ulje može koristiti i kao pakung, i kao njega za vrhove.

Uz ove kombinacije šampona i ulja, Olival je svima koji žele prirodna ulja primjenjivati u njezi kose ili kože pripremio još i bademovo, arganovo i orahovo ulje.

I sami smo se uvjerili u kvalitetu Olival  kozmetike, kvaliteta i tradicija ovoga brenda kao i inovacija, Olivalu se rado vraćamo baš kao što ga rado i preporučamo!

Facebook KOMENTARI

Back To Top