ZTC

U nedjelju je u Senju, na Trgu Cilnica, održana prva modna revija Ante Jurkovića, vlasnika cvjećarne u Rijeci koji je ljubav prema cvijeću i estetici naslijedio od bake Nade, inače Senjkinje koja je nekada imala najpoznatiju cvjećarnu u Senju.

Reviju su otvorili dječji polaznici, modeli  iz agencije Glamour Tara.

Reviju su podržale su Kraljica Hrvatske Ema Gračan, vlasnica dentalne klinike i estetskog centra u Rijeci  dr. Vivian Jurković, Ester Gallo modna blogerica, Tatjana Medanić te operna pjevačica Antonella Malis koja je svojim nastupom oduševila publiku.

Program je vodila radijska voditeljica Ivana Grabar, a kolekcije Wood Fashion store-a iz Senja te kolekciju Janje Passeri dizajnerice iz Rijeke nosila su poznata imena modnog svijeta – bivša Miss Universe Ivana Paris, Lana Gržetić i Nika Širola.

Šminku je potpisala Iva Berišić, IBeauty te frizure Frizerski salon E iz Rijeke, dok se za iznenađenje večeri svojim nastupom pobrinuo Sandi Cenov.

Nakon revije na prepunoj Cilnici svi su imali priliku uživati u delicijama chefa Ivana Tomaševića iz restorana Placa51 koji je pripremio cooking show. Organizator je ovom priliko najavio da će haljine koje su za sada ekstravagantne i koje su napravljene od kvalitetnog svilenog cvijeća, uskoro biti i nosive i svakodnevno.

Modno događanje u Senju podržali su Grad Senj,  Dr Vivian’s anti age serum, nakit Zlatna kiša, Gramex Senj, Zora suvenirs, Meduza Senj, wood fashion store, Studio Grad, IBeauty i salon E.

Tekst: PR, foto: Josip Čekada

Vaši komentari