Ljeto na Gradini tradicionalna je kultruno, umjetničko, zabavna manifestacija koja se tijekom ljetnih mjeseci održava na prostoru Trsatske gradine. Program manifestacije obuhvaća razne tematske večeri, koncertne nastupne, dramske predstve, izložbe, filmske projekcije, radionice i slično, a svakodnevno okuplja mnogo posjetitelja.

Ove godine Ljeto na Gradini ugostit će urnebesnu hit komediju Muškarci.hr koja je nastala kao odgovor na popularnu predstavu 5žena.com i ne prestaje oduševljavati publiku. Kreativnim i zabavnim dosjetkama, prepričavanje svakodnenvih situacija u kojima se baš svatko može prepoznati dočarat će izvrsna glumačka postava vođenda redateljem Mariom Kovačem. Ova urnebesna i zabavna komedija nasmijat će vas do suza, a kroz predstavu provlače se i pomalo “škakljive teme”, one o kojima se možda i ne priča tako često, a zanimljivo je da se i ova predstava igra na granici između lika i samog glumca. Osim što kroz ovu predstavu muškarci dobivaju priliku za odgovor ženama, oni kroz brojne duhovite primjere iz života progovaraju o svojim frustracijama, nastojanjima da shvate žene te usponima i padovima u muško – ženskim odnosima. Uz trenutno aktualnu polemiku oko položaja muškaraca i žena u društvu, ova predstava dolazi u pravo vrijeme i na pravo mjesto – Trsatsku gradinu, koja je jedno od najpoželjnijih lokacija kada su dramske predstave u pitanju pa ne čudi kako je uvijek ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 80 kn, odnosno 90 kn na dan predstave za sjedenje, dok je cijena ulaznica za stajanje 60 kn, odnosno 70 kn na dan predstave.

Foto: Trsatska gradina
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE