ZTC

Satovi plesa, snimanje plesnog videa i profesionalno fotografiranje za vrijeme praznika? DA!

U Rijeci se organizira “Ljetni program za plesače” i to od 27.6 lipnja (srijeda) do polovice srpnja. Program se održava u samom centru Rijeke, Zagrebačka 21c u prostoru Plesnog Studia Trinity&co., a na program se mogu priključiti svi zainteresirani od 3 godine starosti.

“Ljetni program za plesače“ odvija se kroz tjedne treninge kroz koje se uči, istražuje, analizira, koreografira i stvara plesni pokret ali i neke osnovne elemente koji se tiču kondicije plesača ili istezanja. Program je organiziran prema uzrastima i to u tri grupe: Predškolci (3-6), Juniori (OŠ) i Seniori (srednja škola i starije) a prijaviti se mogu plesači neovisno o razini iskustva. Kraj programa ostat će zabilježen snimanjem plesnog videa i fotografiranjem. Više o samom eventu možete pogledati na Facebook Eventu, a za sva pitanja slobodno nazovite na broj telefona +385915321043.

Organizator ovogodišnjeg prvog “Ljetnog programa za plesače” je Plesni studio Trinity&co. Iz Rijeke. Studio je kroz svoj dosadašnji rad bio polufinalist najgledanijeg TV show programa Supertalent te ostvario mnogobrojne nagrade i priznanja na državnim i svjetskim natjecanjima. Studio se usmjeruje i ka profesionalnim angažmanima poput nastupa za RB Auto Renault, Porsche Inter Auto Rijeka, Tower Center Rijeka, Europska prijestolnica kulture i “Blame it on the boogie“ čiji je ujedno i jedan od organizatora.


Foto: PR
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE