Opatija je bila domaćin dvadeset i petog izdanja poznatog Međunarodnog  sajma kozmetike i wellnessa „COSMETIC NEWS“. Brojni posjetitelji stigli su iz različitih krajeva kako bi se u Opatiji upoznatili s najnovijim trendovima i proizvodima,  a poseban dio događanja bila je glamurozna večer u Angiolini, posjetitelje su zabavljali Minea i Sandi Cenov, program je vodio Boris Kosmač, a za modni dio večeri pobrinuo se poznati riječki butik Cro Design Studio, dom mnogih domaćih dizajnera!

Reviju su nosile modeli riječke agencije Glamour T, a posebne gošće bile su uspješne žene koje su također jednim izlaskom prošetala pistom i oduševile prisutne. One su Ester Gallo, Diana Milin, Mila Hrstić, Žana Jurlina, Tamara Krajač, Petra Kump i  Denisa Klapan.

Modni dio priče i osebujnosti i unikatanost domaćih dizajnera koje je okrunio Cro Design Studio poslužio je kao inspiracija timu Frizerskog studija Kate iz Rijeke, pletenice kao nadahnuće savršeno su se uklopile u modnu priču.

Opatija je još jednom privukla brojne znatiželjnike, ljubitelje mode i ljepote, s dolaskom proljeća nadamo se da će biti puno kvalitetnih događanja koji će nas natjerati da naše novinarske zadatke odrađujemo upravo u ovom biseru Lijepe naše.

Foto: Ivan Tomeček

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
SALLY